مصرف گوشت قرمز نصف شد
مصرف گوشت قرمز نصف شد؛ دبیر انجمن صنفی کارفرمایی صنعت تولید و بسته بندی مواد پروتئینی کشور از نصف شدن مصرف گوشت قرمز در کشور خبر داد.
به گزارش صنعتصنف، مسعود رسولی با بیان این مطلب درباره اینکه آیا افزایش قیمت گوشت در تقاضا برای خرید تغییری ایجاد کرده است یا خیر؟ گفت: امسال نسبت به مدت مشابه پارسال مصرف گوشت قرمز ۵۰ درصد و مصرف مرغ ۳۰ درصد کاهش پیدا کرده است.
رسولی ادامه داد: این کاهش تقاضا باعث شده که شرکتهای بستهبندی با مشکلاتی روبهرو شوند. زیرا شرکتهای بستهبندی برای تولید مشخصی هزینهکردهاند، اما بهدلیل کاهش تقاضا تولیدات آنها نیز کم شده است. این شرکتها اگر تعدیل نیرو کنند بهراحتی نمیتوانند نیرو جذب کنند و اگر نیروهای خود را نگه دارند دخل و خرجشان به هم نمیرسد.
دبیر انجمن صنعت بستهبندی گوشت و مواد پروتئینی کشور در پاسخ به اینکه آیا بالاتر بودن قیمت گوشت و مرغ بستهبندی شده علت کاهش تقاضای این محصولات در بازار نیست به ایسنا گفت: بستهبندی محصولات از نظر ما هزینه اضافی ندارد، زیرا بستهبندی سودش را از ضایعات بدست میآورد. بهعبارت دیگر وقتی مردم مرغ کامل خریداری میکنند پوست و ضایعات آن را دور میریزند ولی شرکتهای بستهبندی ضایعات را میفروشند و از پول آن برای بستهبندی استفاده میکنند.
ثبت دیدگاه