معرفی طرح‌های برگزیده نخستین رویداد چادرو

معرفی طرح‌های برگزیده نخستین رویداد چادرو

معرفی طرح‌های برگزیده نخستین رویداد چادرو؛ نوچاد، برند چادرملو و مسیری برای آغاز تحولی بزرگ در زیست‌بوم چادرملو است و چراغ امیدواری در مسیر پیشرفت روشن بود.

به گزارش ، مراسم پایانی رویداد فناورانه و نوآورانه چادرو با معرفی و تقدیر از ۱۰ طرح برگزیده در محورهای زنجیره ارزش فولاد، انرژی، آب‌ و محیط زیست، هوشمندسازی و تحول دیجیتال و درنهایت اعلام ۳ تیم برتر نخستین دوره رویداد چادرو به کار خود پایان داد.

رویداد جذب ایده‌ها و طرح‌های فناورانه و نوآورانه مرکز نوآوری نوچاد هم‌زمان با روز جهانی کارگر ۱۲ اردیبهشت ۱۴۰۳ در آمفی تاتر مجتمع معدنی و صنعتی چادرملو و با حضور معاون وزیر صمت و رئیس هیات عامل ایمیدرو و جمعی از مقامات کشوری و استانی، اساتید دانشگاه‌ها، دانشجویان، پژوهشگران، شرکت‌های استارت‌آپ و مدیران چادرملو برگزار شد.

در نخستین دوره رویداد چادرو از 70 ایده و طرح فناورانه و نوآورانه ارائه شده درنهایت ۱۰ طرح برگزیده معرفی و از بین این طرح‌ها، ۳ طرح برتر معرفی شدند.

براساس این گزارش، مدیر مرکز نوآوری چادرملو و دبیر رویداد چادرو به‌عنوان نخستین سخنران با تاکید بر اینکه نوچاد برند نوآوری چادرملو و مسیری برای آغاز تحولی بزرگ در زیست‌بوم چادرملو است، گفت: نوچاد اسم رمزی برای یک پیوند بلندمدت با بخش معدن است.

میرسینا امیرشنوا با تشکر از مدیرعامل چادرملو برای حمایت از این مرکز افزود: در حقیقت مدیریت عالی این شرکت با ایجاد فضای باز و مهندسان باانگیزه، معمار نوچاد است. اگر اعتماد مدیرعامل چادرملو نبود این مرکز بعد از یک سال به این نقطه نمی‌رسید.

امیرشنوا با تاکید بر اینکه نوچاد، برند چادرملو و مسیری برای آغاز تحولی بزرگ در زیست‌بوم چادرملو است، تصریح کرد: با وجود اینکه در آغاز، راه‌اندازی این مرکز سخت بود اما چراغ امیدواری در مسیر پیشرفت روشن بود.

او با تاکید بر اینکه 35 تیم با مرکز نوچاد در یک سال اخیر همکاری کردند، اضافه کرد: فراخوان دور بعدی رویداد، هفته‌های آینده منتشر خواهد شد.

در ادامه مدیرعامل شرکت معدنی و صنعتی چادرملو نیز در مراسم اختتامیه نخستین رویداد چادرو گفت: پلتفرم نوچاد با حمایت از پایان‌نامه‌ها، تولیدات دانش‌بنیان‌ها و پروژه‌ها ایجاد شده و مرکز نوچاد به‌عنوان سکوی سرمایه‌گذاری در پارک علم و فناوری یزد تاسیس شد.

امیرعلی طاهرزاده یادآور شد: آنچه در بخش بومی‌سازی نوچاد انجام شده است تولید بالغ‌بر ۱۴۶۳ قطعه یدکی و مواد اولیه در سال گذشته که با صرفه‌جویی ارزی ۴۷/۸ میلیون یورویی همراه است و این امر نشان‌دهنده رشد ۷۶ درصدی در تعداد قطعات اولیه و رشد۹۱ درصدی در مبلغ صرفه‌جویی ارزی نسبت به سال۱۴۰۱ است.

طاهرزاده اظهار داشت: مهمترین فعالیت مجموعه نوچاد صدور ضمانت‌ها، انواع تسهیلات و کارگزاری مالی است.

وی درباره کچاد گفت: چادرملو به لحاظ ارزش بازار با ۱۴۵ هزار میلیارد تومان جز ۳۰ شرکت فعال در بورس است. این مجتمع در بخش‌های گسترده‌ای از اکتشاف، استخراج، تولید گندله ، فولاد و آهن اسفنجی فعالیت دارد و موقعیت‌های زیادی را برای مجموعه‌های نوآور ایجاد کرده است.
 

ثبت دیدگاه

شکیبا باشید ...