رونمایی از کتاب راهنمای سرمایه‌گذاری در ایران

رونمایی از کتاب راهنمای سرمایه‌گذاری در ایران

رونمایی از کتاب راهنمای سرمایه‌گذاری در ایران؛ کتاب راهنمای سرمایه‌گذاری در ایران توسط مرکز خدمات سرمایه‌گذاری اتاق بازرگانی تهران در نمایشگاه ایران اکسپو 2024 رونمایی شد.

به گزارش ، ششمین نمایشگاه توانمندی‌های صادراتی جمهوری اسلامی ایران (ایران اکسپو ۲۰۲۴)، با هدف ارائه توانمندی‌های صادراتی ایران در بخش‌های صنعت ساختمان و خودروسازی، دارو و تجهیزات پزشکی، تجهیزات آزمایشگاهی و محصولات شیمیایی، صنایع غذایی، کشاورزی و شیلات، فرش دستباف، صنایع دستی و گردشگری و پتروشیمی، برپا شد و نمایندگانی از حدود ۷۰ کشور جهان در آن شرکت کردند.

در نخستین روز این نمایشگاه، از «کتاب راهنمای سرمایه‌گذاری در ایران» رونمایی شد. در این مراسم که با حضور حسن‌ صمدزاده، رئیس اتاق بازرگانی ایران، محمود نجفی‌عرب، رئیس اتاق بازرگانی تهران، فریال مستوفی، رئیس مرکز خدمات سرمایه‌گذاری اتاق تهران، احمد جمالی، معاون سازمان سرمایه‌گذاری، کمک‌های اقتصادی و فنی ایران و محمدعلی مهری معاون هماهنگی امور اقتصادی استانداری تهران برگزار شد، این کتاب راهنما به فعالان اقتصادی خارجی و سفارتخانه‌های خارجی در کشور معرفی شد.

رئیس مرکز خدمات سرمایه‌گذاری اتاق تهران درباره کتاب «راهنمای سرمایه‌گذاری در ایران» گفت: ما در مرکز خدمات سرمایه‌گذاری اتاق تهران یک کار پژوهشی را انجام دادیم و زیربخش‌های کلیدی هشت‌گانه را شناسایی کرده‌ایم. برهمین اساس، ما هفت بروشور را در بخش‌های انرژی، صنعت، معدن، کشاورزی، گردشگری، سلامت و خدمات تهیه کردیم.

فریال مستوفی توضیح داد: این کتابچه‌ها هر سال به‌روزرسانی می‌شوند و علاقه‌مندان می‌توانند آن را در وبگاه مرکز خدمات سرمایه‌گذاری اتاق تهران دریافت و مطالعه کنند. این مجموعه برای سفارت‌خانه‌های ایران در تمامی کشورها و سفارت‌‌خانه‌های خارجی در ایران ارسال می‌شود تا آنها از ظرفیت‌ها و قوانین سرمایه‌گذاری در بخش‌های مختلف آگاه شوند.

رئیس اتاق بازرگانی ایران، نیز فهرست ظرفیت‌های اقتصاد ایران و فرصت‌های سرمایه‌گذاری در ایران را طولانی عنوان کرد که ایران اکسپو نمادی از تنها بخشی از توانمندی‌های تولیدی ایران است.

صمد حسن‌زاده همچنین از صاحبان کسب‌وکار و فعالان اقتصادی خواست تا افق دید خود را فراتر از سطح غرب‌ آسیا ببرند و افزود: اگر افق دید خود را از سطح غرب آسیا و بحران‌های امنیتی آن فراخ‌تر ساخته و تصویری کلان از جهان را تصور کنیم، خواهیم دید که توسعه برون‌گرایانه به‌وجه غالب عرصه بین‌الملل تبدیل شده و بنیان مشروعیت نظام‌های سیاسی را با پیشرفت اقتصادی و ارتقای کیفیت زندگی شهروندان پیوند زده است. در چنین فضایی شرط توفیق برنامه‌های توسعه ملی ایجاد تعامل هم‌افزا میان ظرفیت‌ها و ضرورت‌های داخلی برای توسعه از یک‌سو و الزامات ناشی از روندهای پرقدرت اقتصاد جهانی از دیگر سو است. دیپلماسی اقتصادی، محل و ابزار ایجاد این تعامل محسوب می‌شود. طراحی و پیگیری این دیپلماسی اقتصادی، مستلزم توجه به واقعیات کلان است.

رئیس اتاق ایران با تاکید بر اینکه برای توسعه اقتصادی، دولت‌ها به همکاری بخش خصوصی نیازمندند، گفت: شکل‌گیری زنجیره ارزش منطقه‌ای در سطح کلان وابسته به همکاری دولت‌هاست، اما در میدان و محیط عملیاتی به‌شدت به همکاری بخش خصوصی کشورهای منطقه نیازمند است. در این راستا اتاق‌های بازرگانی می‌توانند نقش کلیدی در عملیاتی کردن زنجیره ارزش منطقه‌ای و گسترش آن به حوزه‌های مختلف ایفا کنند.
 

ثبت دیدگاه

شکیبا باشید ...