چادرو 2024 به ارزیابی کیفی رسید

چادرو 2024 به ارزیابی کیفی رسید

چادرو 2024 به ارزیابی کیفی رسید؛ مرکز نوآوری نوچاد، ارزیابی ایده‌ها و طرح‌های ارسالی به دبیرخانه رویداد چادرو 2024 را به پایان برساند و 35 ایده و طرح نوآورانه و فناورانه به مرحله دوم راه یافتند.

به گزارش، مرکزنوآوری نوچاد توانست نخستین مرحله ارزیابی ایده‌ها و طرح‌های ارسالی به دبیرخانه رویداد چادرو 2024 را به پایان برساند. در این مرحله از بین 70 ایده و طرح نوآورانه و فناورانه، تعداد 35 ایده به مرحله دوم راه یافتند.

در این مرحله تلاش شد ارزیابی کیفی دقیقی از طرح‌ها انجام شود تا اطمینان حاصل شود ایده‌ها و طرح‌ها در چارچوب‌های اعلام‌شده قرار داشته و با اهداف این رویداد هماهنگ باشند.

ایده‌های راه‌یافته به مرحله بعدی در مراحل مختلف توسعه شامل تحقیق و توسعه (46%)، ایده‌پردازی (34%) و نمونه اولیه (20%) قرار دارند.

همچنین بیشترین ایده‌ها مربوط به حوزه‌های فرآیند فولادسازی (13%)، اکتشاف معدن (12%)، استخراج معدن (12%)، فرآوری مواد معدنی (12%) و بهینه‌سازی مصرف انرژی (10%) بوده و بیشترین طرح‌های راه‌یافته به مرحله دوم از استان‌های یزد (46%) و تهران (23%) است.

بنابر اعلام نوچاد، دلایل عدم پذیرش تیم‌ها جهت ورود به مرحله بعدی به شرح زیر اعلام شد.

1. طرح‌هایی که از چارچوب رویداد خارج بودند: این دسته از طرح‌ها به طور معمول محصولاتی کامل و آماده عرضه به بازار ارائه کرده بودند. رویداد چادرو به دنبال ایده‌های استارتاپی و MVP است و بنابراین این طرح‌ها، با وجود ارزش بالا، از چارچوب رویداد خارج شدند.

2. عدم تکمیل دقیق فرم‌ها: در مواردی مشاهده شد که تیم‌ها فرم‌ها را به صورت ناقص پر کرده‌اند یا اطلاعات ارائه‌شده فاقد جزئیات لازم برای بررسی دقیق بوده است. به عنوان نمونه، توضیح کافی درباره مسئله شناسایی‌شده، راه‌حل پیشنهادی یا نحوه استفاده از هوش مصنوعی در زنجیره ارزش فولاد ارائه نشده بود.

3. عدم انطباق با موضوع رویداد: تعدادی از طرح‌ها به موضوعاتی خارج از حوزه زنجیره ارزش فولاد یا بدون استفاده از هوش مصنوعی مربوط بودند. این موارد با چارچوب اصلی رویداد همخوانی نداشت و به همین دلیل کنار گذاشته شدند.

4. ارسال صرفاً رزومه یا معرفی تیم: در برخی موارد، تیم‌ها به جای ارائه ایده مشخص، تنها رزومه اعضا یا اطلاعات کلی درباره تیم خود را ارسال کرده بودند. این موضوع باعث عدم امکان ارزیابی ایده توسط داوران شد.

5. عدم ارائه ایده استارت‌آپی: تعدادی از موارد ارسالی فاقد هرگونه ایده یا طرح مشخص بودند. این تیم‌ها یا تنها ایده‌هایی عمومی و غیراجرایی را ارائه کرده بودند یا تمرکز خود را بر موضوعاتی گذاشته بودند که قابلیت توسعه به عنوان یک MVP استارت‌آپی را نداشت.

در مرحله دوم، ضمن ارسال فرم مدل کسب و کار برای تیم‌ها جهت تکمیل مدل خود، جزئی‌ترین مسائل فنی و کسب‌وکاری بررسی و همچنین توانمندسازی مورد نیاز انجام می‌شود و در نهایت تیم‌های راه‌یافته به مرحله داوری نهایی مشخص خواهند شد. در طول این مرحله چندین کارگاه با هدف توانمندسازی تیم‌ها برگزار خواهد شد.

مرحله سوم، تیم‌های راه‌یافته به این مرحله در مقابل داوران خبره از طرح خود دفاع خواهند کرد. با هدف توانمدسازی تیم‌ها، ضمن برگزاری کارگاه شیوه ارائه، پیش‌رویداد داوری آنلاین نیز برگزار خواهد شد. در نهایت طی مراسم اختتامیه رویداد چادرو 2024، 3 تیم برتر رویداد معرفی و مورد تجلیل قرار خواهند گرفت.

همچنین علاقه‌مندان می‌توانند از اینجا اینفوگرافی با کیفیت تحلیل آماری ایده‌های راه‌یافته به مرحله دوم و از اینجا موشن‌گرافیک آن را دریافت کنند.


 

ثبت دیدگاه

شکیبا باشید ...