ساماندهی مشاغل خانوادگی در کلینیک برکت

ساماندهی مشاغل خانوادگی در کلینیک برکت

با راه‌اندازی کلینیک کسب‌وکار برکت در آینده‌ای نزدیک، تبدیل طرح‌های کسب‌و‌کار خانوادگی به کارگاهی به شکل سیستماتیک انجام خواهد شد.

به گزارش پایگاه خبری تحلیلی صنعت‌صنف، مدیرعامل بنیاد برکت با بیان این مطلب اظهار داشت: راه‌اندازی و حمایت از کسب‌و‌کارهای خانوادگی از سال گذشته در سراسر کشور آغاز شده و در سال جاری نیز ادامه خواهد داشت.

محمد ترکمانه درباره نحوه برخورداری کسب‌و‌کارهای خانوادگی از حمایت این بنیاد گفت: علاقه‌مندان می‌توانند با مراجعه به اپلیکیشن بنیاد برکت به آدرس app.barkat.ir طرح خود را در قسمت کارگاهی و کسب‌و‌کارهای خانوادگی ثبت کنند. تسهیل‌گران بنیاد پس از بررسی اولیه و اهلیت‌سنجی طرح‌ها به متقاضیان مراجعه خواهند کرد.

وی یادآور شد: کسب‌و‌کارهای خانوادگی بیشتر در زمینه فرآوری محصولات کشاورزی و حوزه‌های مرتبط با صنایع دستی فعال هستند.

ترکمانه در تشریح برنامه‌های این بنیاد در حوزه کسب‌وکارهای خانوادگی گفت: حمایت از ۲ هزار و ۵۰۰ طرح کسب‌و‌کارهای خانوادگی در قالب کارگاه‌های خرد و کوچک برای سال جاری در دستور کار قرار دارد که زمینه ایجاد اشتغال برای ۱۲ هزار و ۲۵۰ نفر را به شکل مستقیم فراهم خواهد آورد.

کسب‌و‌کارهای خانوادگی به طرح‌هایی گفته می‌شود که ۴۰ درصد اعضای تشکیل‌دهنده آن‌ها از اعضای یک خانواده بوده یا رابطه خویشاوندی داشته باشند.

وی اظهار داشت: از ۲ هزار و ۵۰۰ کسب‌وکار خانوادگی، تعداد یک‌هزار و ۷۵۰ طرح در قالب کارگاه‌های خرد و ۷۵۰ طرح نیز به صورت کارگاه‌های کوچک خواهند بود.

ترکمانه ادامه داد: هر کارگاه خرد به طور متوسط برای ۳ تا ۵ نفر و هر کارگاه کوچک برای ۶ تا ۱۰ نفر به شکل مستقیم ایجاد اشتغال می‌کند.

او خاطرنشان کرد: بنیاد برکت در سال گذشته نیز با حمایت از یک‌هزار طرح کسب‌وکار خانوادگی علاوه بر کمک به بزرگ شدن کسب و کار آن‌ها زمینه ایجاد اشتغال برای ۴ هزار و ۹۰۰ نفر را فراهم کرده است.

وی تصریح کرد: تسهیلات تخصیص یافته به هر طرح از سوی بنیاد برکت ۳ میلیارد و ۷۵۰ میلیون ریال است که مجموع سرمایه‌گذاری با آورده متقاضی به ۷ میلیارد و ۳۰۰ میلیون ریال می‌رسد. بیشتر آورده در این طرح‌ها از سوی اعضای تشکیل‎‌دهنده تامین می‌شود.
 

ثبت دیدگاه

شکیبا باشید ...