خروج بانک ملی از نیشکر و ملی فولاد
خروج بانک ملی از نیشکر و ملی فولاد؛ قائم مقام مدیرعامل بانک ملی ایران بر واگذاری شرکتها و خروج از بنگاهداری بهعنوان یکی از اصلیترین سیاستهای بانک ملی ایران تاکید کرد.
به گزارش صنعتصنف، قائم مقام مدیرعامل بانک ملی ایران در دیدار با مدیران شرکتهای نیشکر، گروه ملی صنعتی فولاد ایران و بازدید میدانی از کشت و صنعت، بر واگذاری شرکتها و خروج از بنگاهداری بهعنوان یکی از اصلیترین سیاستهای بانک ملی ایران تاکید کرد.
ابوالفضل نجارزاده در سفر به استان خوزستان که علیرضا صادقی، معاون بانکداری جامع محمدنور آزادی، معاون امور شعب و بازاریابی منطقه یک کشور و احمد بهکارمرام، رئیس اداره امور شعب استان خوزستان نیز حضور داشتند، ضمن دیدار با مدیران شرکتهای بزرگ صنعتی و تولیدی استان و بازدید از مراحل تولید در این شرکتها، از شعب غدیر، زیتون کارمندی، امانیه و مرکزی اهواز بازدید و با روسای حوزهها، شعب ممتاز و کارشناسان ستادی اداره امور شعب استان دیدار کرد.
نجارزاده در مراسم عرضه اولیه سهم بانک ملی ایران و بانک صادرات از شرکت توسعه نیشکر و صنایع جانبی در فرابورس که با حضور مدیران عالی بانک ملی ایران، مدیرعامل شرکت فرابورس، مدیرعامل بانک صادرات ایران، مدیرعامل شرکت توسعه نیشکر و صنایع جانبی و دیگر مدیران کشوری و استانی برگزار شد، ضمن تاکید بر توانمندیهای ویژه استان خوزستان در همه زمینهها ازجمله محصول استراتژیک نیشکر و صنایع وابسته، سیاست اصلی بانک ملی ایران را واگذاری شرکتها و خروج از بنگاهداری عنوان کرد.
محمد نور آزادی، معاون امور شعب و بازاریابی منطقه یک بانک نیز در این نشست با اشاره به این واگذاری سهام، تاکید کرد: حمایت بانک ملی ایران از این شرکت و صنایع زیرمجموعه کم نشده و امیدواریم با عرضه سهام این شرکت و مشارکت مردم، شاهد شکوفایی بیشتر آن باشیم.
از دیگر برنامههای این سفر دیدار با مدیران شرکت گروه ملی صنعتی فولاد ایران و بازدید از مراحل تولید فولاد این شرکت بود که قائم مقام مدیرعامل بانک در این دیدارها به تشریح راهکارهای تامین مالی شرکت پرداخت و آموزش کارگران و انتقال دانش فنی را رمز توسعه پایداری شرکت عنوان کرد.
بنابر اعلام روابط عمومی بانک ملی ایران، در ادامه قائم مقام مدیرعامل بانک ملی ایران در نشست با مسئولان اداره امور شعب استان خوزستان با اشاره به وجود مسئله ناترازی در بانک و نقش اندک شعب در ایجاد ناترازی و ضرورت اصلاح رویههای موثر در این ناترازی، راهکارهای اجرایی را موثر دانسته و تلاش ویژه همکاران و نگاه فراشعبهای به این موضوع را مهم برشمرد.
نجارزاده همچنین بر کاهش تعداد سامانههای بانکی، افزایش فعالیت در حوزههای ارزی بهویژه در استان خوزستان، ارتقای آموزشهای بانکی، ارائه ابزارهای مناسب به شرکتهای بزرگ با استفاده از بانکداری جامع، لزوم جذب نیروهای جدید و توجه ویژه به موضوع رفاه، درمان و معیشت کارکنان تاکید کرد.
معاون بانکداری جامع بانک هم در این دیدار از افتتاح نخستین شعبه بانکداری شرکتی در استان خبر داد و گفت: با افتتاح این شعبه، ارائه خدمات مالی و بانکی جدید به صورت سریع و یکپارچه به شرکتهای بزرگ امکانپذیر شده که در افزایش رضایتمندی مشتریان موجود و جذب مشتریان جدید نقش به سزایی خواهد داشت.
احمد بهکارمرام، رئیس اداره امور شعب استان خوزستان هم ضمن ارائه گزارشی از عملکرد استان، به بیان راهکارهایی در زمینه اعطای تسهیلات خرد بهمنظور کسب بیشتر سهم از بازار، ارائه گستردهتر خدمات غیرحضوری و توجه به امر مهم بازاریابی در سطح کلان بانک پرداخت.
ثبت دیدگاه