جذب 470 میلیون دلار سرمایه‌گذاری خارجی

جذب 470 میلیون دلار سرمایه‌گذاری خارجی

جذب 470 میلیون دلار سرمایه‌گذاری خارجی؛ در دولت سیزدهم موفق شده‌ایم در بخش‌ جذب سرمایه‌گذاری خارجی با ۵ کشور قرارداد همکاری به امضا برسانیم و کار اجرایی آنها نیز شروع شده است.

به گزارش ، مدیرعامل سازمان بنادر و دریانوردی در جمع خبرنگاران با بیان اینکه هم‌اکنون بیش از ۲۰۰ هزار نفر به طور مستقیم در حوزه دریایی اشتغال به کار دارند، اعلام کرد: تاکنون درمجموع ۴۷۰ میلیون دلار سرمایه‌گذاری خارجی در سازمان بنادر و دریانوردی جذب شده است.

علی‌اکبر صفایی افزود: در دولت سیزدهم موفق شده‌ایم در بخش‌ جذب سرمایه‌گذاری خارجی با ۵ کشور قرارداد همکاری به امضا برسانیم و کار اجرایی آنها نیز شروع شده است.
به‌گفته معاون وزیر راه و شهرسازی قرارداد سرمایه‌گذاری هندوستان در بندر شهید بهشتی چابهار ۱۲۰ میلیون دلار است و علاوه بر آن ۲۵۰ میلیون دلار فاینانس در بخش ریلی و جاده‌ای از این کشور دریافت شده که تا یک میلیارد دلار قابل افزایش است.

مدیرعامل سازمان بنادرودریانوردی با اعلام اصلاح قوانین و مقررات این سازمان، اظهار کرد: درنتیجه این رویکرد و با اعتماد بخش خصوصی به سازمان بنادر و دریانوردی، سرمایه‌گذاری بخش خصوصی داخلی در بنادر کشور، رشد کم سابقه‌ای داشته است.

صفایی افزود: هم‌اکنون ۶۲ هزار میلیارد تومان (همت) سرمایه‌گذاری بخش خصوصی در بنادر کشور در دست اجرا و یا در شرف انعقاد قرارداد و اجرایی‌سازی است.

به‌گفته مدیرعامل سازمان بنادر 167 پروژه با اعتبار ۴۴ همت به بهره‌برداری رسیده و به مردم و بخش خصوصی تحویل شده است.

وی افزود: همچنین هم‌اکنون ۴۰۵ پروژه زیرساختی و زیربنایی در دست اجرا است.

مدیرعامل سازمان بنادر و دریانوردی در ادامه با اشاره به بازسازی و نوسازی ناوگان تجاری اظهار داشت: نخستین موضوع در نوسازی ناوگان، تامین مالی است که بخشی از آن با کمک صندوق توسعه ملی انجام می‌شود.

وی گفت: تجارت دریابرد بیش از ۲۳۰ میلیون تنی حال حاضر کشور توسط همین ناوگان موجود انجام می‌شود، کمبود ناوگان نداریم اما نیازمند نوسازی ناوگان هستیم.

صفایی، نوسازی ناوگان تجاری کشور را نیازمند تامین مالی بیش از هفت میلیارد دلاری برشمرد.

تجارت دریابرد به 237 میلیون تن رسید

مدیرعامل سازمان بنادر و دریانوردی در ادامه با اعلام اقدامات شاخص و اثرگذار این سازمان در دولت سیزدهم تاکید کرد: با مجموعه اقدامات مهم و اثرگذار در حوزه تجارت خارجی و ایجاد ارزش افزوده در بنادر بازرگانی، تجارت دریابرد از ۲۱۵ میلیون تن در سال ۱۴۰۱ به ۲۳۷ میلیون تن در سال ۱۴۰۲ رسید.

صفایی با تشریح اقدامات و فعالیت‌های توسعه‌ای، تجهیزاتی و زیربنایی این سازمان، اعلام کرد: در سه ماهه نخست امسال نیز ۶۰ میلیون تن تجارت دریابرد به ثبت رسید که نسبت به مدت مشابه پارسال رشد ۱۰ درصدی نشان می‌دهد.

معاون وزیر راه و شهرسازی با اعلام اینکه رشد تجارت دریابرد در برخی بنادر شمالی کشور تا ۷۰ درصد نیز ثبت شده است، از رشد ۵۶ درصدی تجارت غیرنفتی دریابرد در سال جاری نسبت به مدت مشابه سال گذشته خبر داد.

مدیرعامل سازمان بنادر و دریانوردی با متوازن دانستن توسعه بنادر تجاری کشور در دولت سیزدهم، توضیح داد: یکی از رویکردهای جدی سازمان بنادر در دولت مردمی، پرهیز از توسعه تک بعدی و تلاش برای  شد متوازن و همه‌جانبه در همه بخش‌ها بوده است.

صفایی افزود: همزمان با هر اقدام توسعه‌ای در بنادر به مباحث نیروی انسانی، سیستم‌ها و ساختار‌ها هم توجه جدی شده است.
 

ثبت دیدگاه

شکیبا باشید ...