همکاری جهشی ایران زمین و جهاد دانشگاهی

همکاری جهشی ایران زمین و جهاد دانشگاهی

همکاری جهشی ایران زمین و جهاد دانشگاهی؛ مراسم امضای قرارداد توسعه بانکداری دیجیتال با حضور مدیران ارشد و نمایندگان بانک ایران زمین، سازمان جهاد دانشگاهی، شرکت جهان ارقام پارس و شرکت جهش‌پرداز آینده برگزار شد.

به گزارش ، در این مراسم مدیرعامل بانک ایران زمین ضمن قدردانی از زحمات همکاران حوزه فناوری اطلاعات بانک و شرکت جهان ارقام پارس، مدیران عالی سازمان جهاد دانشگاهی و شرکت جهش‌پرداز آینده، گفت: مشارکت بانک ایران زمین و مرکز آموزش جهاد دانشگاهی در پروژه توسعه بانکداری دیجیتال و راه‌اندازی اپلیکیشن جهش این امکان را فراهم خواهد کرد تا به بهترین شکل از ظرفیت‌های موجود در بانک بهره‌برداری شود و درجهت توسعه و اشاعه بستر ارائه خدمات بانکداری دیجیتال و سرویس‌دهی مطلوب به جامعه جهاد دانشگاهی به ویژه اساتید دانشگاه و دانشجویان نخبه، پزشکان و پرستاران پر تلاش کشور گام برداشته شو.

عبدالمجید پورسعید همکاری شرکت جهان ارقام پارس (جامپ) با شرکت جهش‌پرداز آینده در حوزه ساخت اپلیکیشن جهش به عنوان یک اپلیکیشن اختصاصی برای مجموعه جهاد دانشگاهی را جهشی پرثمر در حوزه ارائه خدمات بانکی شخصی‌سازی شده و نئوبانک در کشور بیان کرد.

پورسعید افزود: نگاه مدیران ارشد بانک ایران زمین در حوزه سرویس‌های بانکداری دیجیتال، حرکتی بزرگ در جهت تولید اپلیکیشن‌های اختصاصی برای صنایع و کسب‌وکارهای مختلف با محوریت ارائه سرویس‌های شخصی‌سازی شده با توجه به نیاز مشتری است.

ایجاد هویت اعتباری برای اساتید و دانشجویان

علیرضا کریمی، عضو هیأت سرپرستی بانک ایران زمین نیز در این مراسم ضمن اشاره به جایگاه و فقدان سعید کاظمی آشتیانی به‌عنوان مرد جاودانه و بنیانگذار پژوهشگاه رویان و جهاد دانشگاهی دانشگاه علوم پزشکی ایران، جهاد دانشگاهی را موفق‌ترین نهاد با کارنامه‌ای متقن و پاسخگو بعد از انقلاب اسلامی بیان کرد و گفت: خوشنامی جهاد دانشجویی بر هیچکس پوشیده نیست و ما در بانک ایران زمین افتخار می‌کنیم که با این مجموعه علمی و معتبر همسو و همراه شده‌ایم. هدف ما در بانک این است که در هر نقطه از کشور که امکان رشد و توسعه وجود دارد مشارکت کنیم.

وی ایجاد هویت اعتباری برای اساتید و دانشجویان را ضروری دانست و افزود: بیشترین اجتماع نسل جوان را دانشجویان تشکیل می‌دهند و از ما انتظار دارند تا با ایجاد امکان ضمانت و اعتبار، نیاز روزمره آنان را در دوره‌های مختلف زندگی علمی و شخصی خود برآورده کنیم. بی شک جهاد دانشگاهی می‌تواند با پشتوانه‌ای که دارد، کارت جهش را به عنوان یک کارت اعتباری در اختیار نه تنها دانشجویان، بلکه اساتید و مدرسان دانشگاه قرار دهد و نیاز آنان را برطرف کنند.

کریمی، توسعه و پیشرفت اقتصاد کشور را مستلزم گسترش تردد جمعیت و ورود بخش‌های مختلف کشور به بخش‌های اقتصادی از جمله بانک‌ها برشمرد و خاطرنشان کرد: امید است با ورود جامعه جهاد دانشگاهی به بانک ایران زمین، علاوه بر توسعه خدمات بانکداری دیجیتال و نئوبانک، گامی موثر در رشد و تعالی اقتصاد و نظام بانکی کشور برداشته شود.

ارتباط شبکه بانکی با حوزه کسب‌وکار

در ادامه کاظم دهقان، مدیرعامل شرکت جهان ارقام پارس، امضای قرارداد توسعه بانکداری دیجیتالی با شرکت جهش‌پرداز آینده را منشاء یک تحول بزرگ برای دو مجموعه بیان کرد و گفت: پس از گذشت شش ماه تلاش شبانه‌روزی و همکاری دوجانبه، طرح ایده ایجاد یک زیرساخت بانکداری دیجیتالی شکل گرفت و در نهایت به یک سرویس قابل اتکا برای ورود بانکداری دیجیتال به حوزه کسب و کار تبدیل شد.

دهقان بانکداری دیجیتال را فاصله گرفتن از محوریت محصول دانست و افزود: محور مشتریان بخش کسب‌وکار جزو اهداف اصلی ما در حوزه بانکداری دیجیتال است که به همین دلیل می‌توان گفت نخستین ارتباط شبکه بانکی کشور با حوزه کسب و کار در جهت ایجاد فرصت‌های تعاملی و به اشتراک گذاشتن سرویس‌ها و ظرفیت‌ها برای خلق منافع مشترک، در حال شکل‌گیری است که برای کشور منحصر به فرد است.

مدیرعامل هلدینگ فناوری اطلاعات بانک ایران زمین ضمن قدردانی از همکاری ارگان‌ها و سازمان‌های دست‌اندکار، معاونان بانک ایران زمین، شرکت‌های زیرمجموعه هلدینگ، سازمان جهاد دانشگاهی و شرکت جهش‌پرداز آینده، خاطرنشان کرد: با همکاری و مشارکت این مجموعه متخصص توانستیم ظرفیت بانکداری دیجیتال را برای تولید اپلیکیشین جهش به کار گرفته و به جامعه بزرگ مخاطبان جهاد دانشگاهی در این پلتفرم، به صورت هم زمان علاوه بر انجام امور خود، خدمات بانکی ارائه کنیم.

دهقان بزرگترین سرمایه این پروژه را اشتیاق وافر اعضای گروه و احساس نیاز به ارائه سرویس‌های اختصاصی به مخاطبان بیان کرد و افزود: با مشارکت شرکت جهش‌پرداز آینده، اپلیکیشن جهش تولید و به بلوغ رسید. کارت‌های بانکی شامل کارت دبیت و کارت هدیه طراحی و تعداد ده هزار بن کارت‌ها صادر شد. درنهایت توانستیم برای اولین بار ظرفیت‌های بانکداری دیجیتال را خارج از بانک و شعبه با محوریت بانک ارائه دهیم.

اعتماد متقابل و اخلاق مداری عامل موفقیت پروژه جهش

در ادامه مراسم سیدرضی آقاسیدی معاون پشتیبانی و مدیریت منابع جهاد دانشگاهی، جهاد دانشگاهی را به عنوان تنها نهاد دانشگاهیان فرهنگ پایه متولد شده انقلاب اسلامی اعلام کرد و گفت: این نهاد علمی از سال 1359 شکل گرفت و در طی 45 سال فعالیت مستمر توانسته است به دستاوردهای بزرگ و غرورآفرین ملی دست پیدا کند.

آقاسیدی ضمن اشاره به 156 مرکز آموزشی تخصصی تحت پوشش جهاد دانشگاهی در کشور و دانشگاه علم فرهنگ به عنوان رتبه یک دانشگاه‌های غیردولتی کشور، جهاد دانشگاهی را یک نهاد پیشران در جهت تحقق اهداف دانشجویان و متخصصان بیان کرد و افزود: ثمره تمامی این تلاش‌ها تولد تعداد بی‌شماری دانشمند معتبر با درجه علمی قابل رقابت در سطح جهانی به کشور است.

آقاسیدی ضمن ابراز خرسندی از همکاری و مشارکت بانک ایران زمین با جهاد دانشگاهی در پروژه اپلیکیشن جهش، گفت: امیدوارم دو مجموعه در کنار هم اراده کنند و از بانکداری دیجیتال به مفهوم بین‌المللی نئوبانک حرکت کنند.

معاون پشتیبانی و مدیریت منابع جهاد دانشگاهی ماهیت و ذات این نهاد را مرزنوردی بیان کرد و افزود: ما معتقدیم که در تعامل با بانک دنیای نئوبانک را به کشور ارائه کنیم و در بلندمدت بانکداری شخصی‌سازی شده را از پلتفرم نئوبانکی باهم تجربه کنیم. جهاد دانشگاهی به عنوان یک مجموعه دانش‌بنیان و پیشران در حوزه‌های مختلف، می‌تواند ظرفیت مطلوبی بالغ‌بر سه میلیون نفر که به صورت مداوم در شبکه آموزش و درمان با ما در ارتباط هستند را در اختیار بانک ایران زمین قرار داده تا از خدمات ایجاد شده بهره‌مند شوند.

آقاسیدی اعتماد متقابل و اخلاق‌مداری را عامل موفقیت پروژه دانست و از مجموعه فعال در پروژه خواست تا با تداوم این رویکرد منعطف موجب دلگرمی همه و برداشتن گام‌های بلندتر در این مسیر باشند.

پاسخگویی به نیازهای مخاطبان متنوع

همچنین در این مراسم مهدی باصولی رئیس هیأت مدیره شرکت جهش‌پرداز آینده گفت: جهاد دانشگاهی با توجه به تنوع فعالیتی که وجود دارد، در حوزه‌های آموزشی، خدماتی و فرهنگی، مخاطبان متنوعی دارد و هر کدام خدمات متفاوتی نیاز دارند.

باصولی شکل‌گیری خدمات بانکی بر مبنای نیاز مخاطبان را ضروری دانست و افزود: اپلیکیشن جهش با تلاش و انرژی تمام گروه باید آن قدر ارتقا پیدا کند که تمام نیازهای مخاطبان مجموعه جهاد دانشگاهی را بتوانیم پاسخ بدهد. برای مثال در حوزه درمان، بیماران، پزشکان، پرستاران، جامعه بزرگی را تشکیل می‌دهند یا در حوزه دانشگاهی 35 هزار دانشجو و 4 هزار مدرس مشغول تدریس هستند.

نخستین تجربه بانکداری و نئوبانک سازمانی در کشور

بنابر اعلام روابط عمومی، مدیرعامل شرکت جهش‌پرداز آینده در این دیدار ضمن تقدیر از حمایت‌های جهاد دانشگاهی و همکاری بانک ایران زمین، گفت: اولین تجربه بانکداری و نئوبانک سازمانی را در کشور تجربه می‌کنیم. راه پر چالش و طولانی داریم که امیدوارم با همکاری همه دست‌اندرکاران این مسیر را به سرمنزل مقصود برسونیم.

وی در ادامه افزود: شش ماه گذشته ماه های بسیار سختی برای ما بود. آزمایش شبکه و ایجاد یک اپلیکیشن جدید با ایده جدید بسیار سخت است و توانستیم با همکاری هلدینگ فناوری اطلاعات بانک ایران زمین (جامپ) کار را به نتیجه برسانیم. این اپلیکیشن علاوه بر خدمات بانکی، خدمات ویژه جهاد دانشگاهی را هم ارائه خواهد کرد و تلفیق این دو برای اپلیکیشن امکانپذیر است. امید است بتوانیم با حمایت‌های همه‌جانبه از سوی مجموعه دست‌اندرکاران پروژه اپلیکیشن جهش بتوانیم کار نویی که آغاز کرده‌ایم را به نتیجه برسانیم.

در پایان مراسم قرارداد توسعه بانکداری دیجیتالی توسط نمایندگان شرکت جهان ارقام پارس( هلدینگ فناوری اطلاعات بانک ایران زمین)و شرکت جهش‌پرداز آینده امضا شد.
 

ثبت دیدگاه

شکیبا باشید ...