افزایش سرمایه 152.5 هزار میلیارد ریالی چادرملو
افزایش سرمایه 152.5 هزار میلیارد ریالی چادرملو؛ افزایش سرمایه شرکت معدنی و صنعتی چادرملو با حضور بالغبر 84.39 درصد از سهامداران چادرملو و یا نمایندگان قانونی آنها در مجمع عمومی به تصویب رسید.
به گزارش پایگاه خبری صنعتصنف، مجمع عمومی فوقالعاده صاحبان سهام شرکت معدنی و صنعتی چادرملو (سهامی عام) روز دوشنبه اول اسفندماه 1401 در مجموعه فرهنگی ورزشی تلاش با حضور 84 درصد از سهامدارن حقوقی و حقیقی در تهران برگزار شد.
در این مجمع با افزایش سرمایه شرکت معدنی و صنعتی چادرملو از مبلغ 119 هزار میلیارد ریال به مبلغ 271 هزار و 500 میلیارد ریال در دو مرحله یکی به مبلغ 192 هزار و 500 میلیارد ریال از محل سود انباشته و در مرحله دوم به مبلغ 271 هزار و 500 میلیارد ریال از محل مطالبات حال شده و آورده نقدی سهامداران موافقت و تصویب شد.
در مجمع عمومی فوقالعاده صاحبان سهام چادرملو که با حضور دارندگان 84.39 درصد از کل سهامداران شرکت و یا نمایندگان قانونی آنها برگزار شد محمدابراهیم راعی، نماینده گروه سرمایهگذاری امید بهعنوان رئيس مجمع، سلحشوری، نماینده سهام عدالت و مونسان، نماینده شرکت فولاد مبارکه بهعنوان ناظر مجمع، خلیلزاده نماينده سازمان بورس و اوراق بهادار و بازرس قانونی شرکت، امیرعلی طاهرزاده بهعنوان دبیر مجمع و مديرعامل شركت چادرملو و اعضاء هیأت مدیره حضور داشتند.
در ادامه برپایی مجمع، گزارشي از عملكرد و برنامههاي اجرايي شامل عمليات استخراج، توليد و فروش محصولات، طرحها و برنامههای آتی شرکت که بخشی از آن از محل افزایش سرمایه تامین میشود به اطلاع حاضران رسید و سپس گزارش حسابرس و بازرس قانونی ارائه و تصمیمات مورد نظر اتخاذ و تصويب شد.
افزایش سرمایه دو مرحلهای
به گزارش صنعتصنف، در این مجمع افزایش سرمایه شرکت معدنی و صنعتی چادرملو در دو مرحله انجام شد؛ در مرحله اول، مجمع با افزایش سرمایه از مبلغ 119 هزار میلیارد ریال به مبلغ 192 هزار و 500 میلیارد ریال (منقسم به 192 هزار و 500 سهم عادی با نامِ یکهزار ریالی) از محل سود انباشته موافقت کرد.
بهدنبال مرحله نخست افزایش سرمایه، قرار شد هیأت مدیره پس از عملی کردن این مرحله از افزایش سرمایه نسبت به اصلاح ماده «5» اساسنامه شرکت اقدام کند بدینگونه که قرار شد هیأت مدیره برای همه سهامداران به میزان متعلقه از محل سود انباشته، سهام بانام جدید منظور و در صورت ایجاد پاره سهام با رعایت حقوق سهامداران اقدامات قانونی لازم را مطابق مقررات معمول دارد.
در مرحله دوم افزایش سرمایه، مجمع با انجام افزایش سرمایه از مبلغ 192 هزار و 500 میلیارد ریال به مبلغ 271 هزار و 500 میلیارد ریال از محل مطالبات حال شده و آورده نقدی سهامداران موافقت و براساس ماده «162» لایحه قانونی اصلاح قسمتی از قانون تجارت، اختیار عملی کردن افزایش سرمایه و اصلاح ماده «5» اساسنامه را طی مدت دو سال به هیأت مدیره تفویض کرد تا هیأت مدیره پس از گرفتن مجوز از سازمان بورس و اوراق بهادار نسبت به عملی کردن آن اقدام کند.
همچنین مقرر شد هیأت مدیره حق تقدمهای استفاده نشده و پارهسهمهای حاصل از افزایش سرمایه را در هر مرحله و با رعایت مفاد ماده «172» لایحه اصلاح قسمتی از قانون تجارت و با رعایت شرایط و ضوابط قانونی سازمان بورس و اوراق بهادار در مهلت مقرر توسط شرکت و از طریق بازار بورس عرضه و مبلغ حاصل از فروش پس از کسر هزینهها و کارمزدهای متعلقه به حساب بستانکاری سهامداران ذینفع منظور شود.
از سوی دیگر و درراستای مصوبه شماره 128519/ت59759 هـ مورخ 20 مهرماه 1401 هیأت وزیران و با عنایت به توضیحات ارائه شده در مجمع، هزینهکرد به مبلغ 5.6 میلیارد ریال بهمنظور اجرای مصوبه مذکور مورد تنفیذ قرار گرفت و قرار شد درباره مابقی مبلغ تعیین شده تا سقف 7 هزار میلیارد ریال، هزینهکرد با رعایت صرفه و صلاح شرکت و لحاظ تمامی ابعاد مالی، استراتژیک، اجتماعی و فنی در اختیار هیأت مدیره قرار گیرد.
علاوهبر این قرار شد بهگونهای تدبیر شود که از بابت تأمین آب هیچ هزینهای به مجموعه شرکت معدنی و صنعتی چادرملو تحمیل نشود.
همچنین پیرو بند «6» صورتجلسه مجمع عمومی عادی سالانه مورخ 18 تیرماه 1401 شرکت معدنی و صنعتی چادرملو، مقرر شد حق حضور اعضای غیرموظف هیأت مدیره از ابتدای سال 1401 بهازای برگزاری حداقل دو جلسه در ماه تا سقف دو جلسه قابل پرداخت باشد. حق حضور کمیتههای تخصصی هیأت مدیره نیز بهازای برگزاری حداقل یک جلسه در ماه، حداکثر یکبار در ماه قابل پرداخت است. همچنین به پرسنل، مشاوران و هر فردی که هرگونه رابطه قراردادی با شرکت دارد در صورت عضویت در کمیتههای تخصصی شرکت از تاریخ این مصوبه حق حضور تعلق نمیگیرد.
طرحهای توسعهای در دست اجرا
بنابر اعلام روابط عمومی چادرملو، هدف شرکت معدني و صنعتي چادرملو (سهامی عام) از افزایش سرمایه تأمین بخشی از منابع مورد نیاز جهت تکمیل طرحهای توسعه در دست اجرا است.
گفتنی است این طرحها شامل «احداث نیروگاه سیکل ترکیبی به ظرفیت 546 مگاوات به صورت EPC»، «احداث کارخانه فروآلیاژها فرومنگنز پرکربن، فروسیلیکو منگنز و فروسیلیس به ترتیب با ظرفیت تولید20 هزار، 30 هزار و 15 هزار تن در سال»، «احداث خط تولید فرآوردههای نسوز شامل 310 هزار تن فرآوری انواع مواد نسوز و 185 هزار تن تولید انواع آجر، جرم و قطعات ویژه نسوز» و «احداث کارخانه اکسیژن شماره 2 به ظرفیت 15 هزار تن نرمال مترمکعب بر ساعت به روش EPاست.
همچنین «جبران مخارج انجام شده بابت مشارکت در افزایش سرمایه شرکتهاي سرمایهپذیر»، «مشارکت در افزایش سرمایه شرکتهای سرمایهپذیر»، «جبران مخارج انجام شده بابت تحصیل سرمایهگذاریها (خرید سهام و تأسیس شرکت)، «تحصیل سرمایهگذاریها (تاسیس شرکت- در جریان)»، «جبران مخارج سرمایهای انجام شده بابت خرید و ساخت داراییهای سرمایهای (ساختمان تأسیسات، ماشینآلات و تجهیزات، وسایل نقلیه و ...) و تکمیل طرحهای در دست اجرا و توسعه» و « تأمین بخشی از سرمایه در گردش مورد نیاز شرکت بهمنظور تأمین سنگ آهن (استخراج و خرید)» که این افزایش سرمایه از محل سود انباشته، مطالبات حال شده سهامداران و آورده نقدی و منابع داخلی شرکت تامین میشود.
ثبت دیدگاه