ضرورت شبکه‌سازی بین متخصصان و فعالان حوزه فناوری

ضرورت شبکه‌سازی بین متخصصان و فعالان حوزه فناوری

ضرورت شبکه‌سازی بین متخصصان و فعالان حوزه فناوری؛ چهارمین کنفرانس ملی انجمن علمی پارک‌های فناوری و سازمان‌های نوآوری ایران با تاکید بر ضرورت ضرورت شبکه‌سازی بین متخصصان و فعالان حوزه فناوری و نوآوری برگزار شد.

به گزارش ، چهارمین کنفرانس ملی انجمن علمی پارک‌های فناوری و سازمان‌های نوآوری ایران با حمایت مرکز تحقیق و توسعه همراه اول صبح روز چهارشنبه ۱۶ آبان ۱۴۰۳ آغاز به‌ کار کرد و تا امروز ادامه دارد.

این دوره از کنفرانس با موضوع «فناوری‌های نوظهور، سازمان‌های نوآور و توسعه پایدار» و به صورت حضوری و با مشارکت پارک‌های علم و فناوری، مراکز رشد، مراکز نوآوری و سازمان‌های نوآور و با سخنرانان برجسته داخلی و بین‌المللی برگزار می‌شود.

این کنفرانس به همت انجمن علمی پارک‌های فناوری و سازمان‌های نوآوری ایران و این دوره از آن توسط پارک علم و فناوری البرز برگزار می‌شود.

در این کنفرانس، مدیران دستگاه‌های اجرایی و سیاستگذاران، مدیران صنایع بزرگ و بخش‌های راهبردی توسعه فناوری و نوآوری، توسعه‌دهندگان کسب‌وکار، سرمایه‌گذاران، روسای پارک‌ها و مدیران مراکز رشد، هم بنیانگذاران شرکت‌های دانش‌بنیان، دانشجویان و اساتید دانشگاهی گرد هم می‌آیند تا آخرین تجارب، فرصت‌ها و چالش‌های زیست بوم و سازوکارهای موفق و ناموفق خود را به اشتراک بگذارند و در ایجاد شبکه فعالی از همه ذینفعان و مدیران پارک‌های علم و فناوری و سازمان‌های نوآور همراه شوند.

برگزاری کنفرانس ملی پارک‌های فناوری و سازمان‌های نوآوری ایران در راستای اهدافی از جمله شبکه‌سازی بین متخصصان و فعالان حوزه فناوری و نوآوری کشور، ارتقای دانش کمى و کیفى نیروهاى متخصص شاغل در حوزه فناوری و نوآوری و همچنین ایجاد فرصت انتقال تجارب و در نهایت ارتقای تعاملات در سطح ملی است.

مرکز تحقیق و توسعه همراه اول نیز به عنوان نهادی که در عرصه زیست بوم نوآوری کشور فعال بوده و با نهادهای سیاستگذاری و راهبردی این زیست بوم در ارتباط است، تصمیم به حمایت از این کنفرانس و ایجاد ارتباط استراتژیک با انجمن علمی پارک‌های فناوری و سازمان‌‎های نوآوری ایران گرفته است.

بنابر اعلام اداره کل ارتباطات شرکت ارتباطات سیار ایران، همراه اول حضور فعال در این رویداد داشته و یکی از مدیران همراه اول در پنل تخصصی «توسعه زیست بوم نوآوری از طریق دولت یا بخش خصوصی؟» حضور دارد.

همچنین موضوعاتی همچون «هوش مصنوعی و آینده زیست بوم نوآوری ایران، آمایش توسعه فناوری مبتنی بر قابلیت‌های فناورانه و فرصت‌های استانی، نقش نهادهای مالی در توسعه تامین مالی و سرمایه‌گذاری خطرپذیر، گذر کسب و کارهای مبتنی بر علم از استارت‌آپ تا اسکیل آپ، نوآوری اجتماعی، صنایع خلاق و توسعه پایدار، تعامل متقابل سازمان‌های نوآوری با یکدیگر و با ذینفعان، توسعه زیست بوم نوآوری از مسیر دولت یا بخش خصوصی؟» از جمله موضوعاتی است که پنل‌های این کنفرانس به آن می‌پردازد.
 

ثبت دیدگاه

شکیبا باشید ...