توسعه مدل حکمرانی با زیستبوم شاد
توسعه مدل حکمرانی با زیستبوم شاد؛ باید با کمک عوامل فنی و توسعهدهنده شاد به فکر توسعه مدل حکمرانی باشیم.
به گزارش صنعتصنف، نماینده وزیر آموزش و پرورش در پروژه شاد با بیان این مطلب در بازدید از مرکز تخصصی مانیتورینگ این اپلیکیشن، به موقعیتهای جذابی که توسط این زیستبوم فراهم شده اشاره کرد و گفت: یکی از این نمونهها «مسابقه ماه مجلس» است که جریان یادگیری را در قالب گیم پیش میبرد.
علی باقرزاده مشاور و نماینده وزیر آموزش و پرورش در پروژه «شاد» روز سهشنبه 10 آبان 1401 به همراه جمعی از مدیران و مسئولان این وزارتخانه با حضور در مرکز مانیتورینگ تخصصی پلتفرمهای دیجیتال همراه اول، ضمن آشنایی با زیرساخت و مباحث فنی این پروژه، در جریان آخرین آمار مرتبط و وضعیت کنونی آن در فضای آموزشی کشور قرار گرفت. در این بازدید، علیاکبر حکمتیکیا، نماینده همراه اول در پروژه شاد نیز آنان را همراهی کرد.
هیات بازدیدکننده از این مرکز تخصصی مانیتورینگ پلتفرمهای دیجیتال، پس از گذر از لاین مباحث شبکهای و زیرساختی و همچنین ایمنی شبکه، به سگمنت «شاد» رسیدند و در جریان آمار 26 میلیون نصب، 11 میلیون کاربر فعال روزانه، 13 میلیون کاربر فعال هفتگی و همچنین 18 میلیون کاربر فعال ماهانه قرار گرفتند.
شاد بهعنوان بزرگترین اپلیکیشن تعاملی کشور، پس از دوره قرنطینه کرونایی و به تعطیلی کشانده شدن مدارس، بهسرعت توسط همراه اول توسعه یافت و در اختیار نظام آموزشی کشور قرار گرفت تا تعامل دانشآموزان با فرآیند تعلیم و تربیت دچار وقفه نشود.
این بستر که اکنون به یکی از زیستبومهای بزرگ دیجیتال کشور تبدیل شده مورد توجه مخاطبان هدفش قرار گرفت و در بازه زمانی کوتاهی، جایگزین سیستم آموزش حضوری شد و اکنون باتوجه به حضوری شدن مدارس، به بستر مکمل نظام تعلیم و تربیت تغییر رویکرد داده است.
علی باقرزاده پس از این بازدید در نشست هماهنگی و راهبری بین متولیان فنی و بهرهبرداران این پروژه، با تأکید بر اینکه دوره جدید شهروندی شکل گرفته است، اظهار داشت: بهنظرم در نظام تعلیم و تربیت، همچنان درگیر همان مدل سنتی و فیزیکی هستیم در صورتیکه مخاطبان ما وارد اکوسیستم دیگری شده و باید به فکر حکمرانی جدید باشیم.
مشاور وزیر آموزش و پرورش با بیان اینکه خلأ کنونی منجر به سیاستگذاری از سمت دیگران در این فضای جدید شده است، گفت: مخاطبان ما اکنون شهروندان این اکوسیستم جدید هستند و با کمک عوامل فنی و توسعهدهنده شاد که با فضاها و ابزارهای جدید آشنا هستند، باید به فکر توسعه مدل حکمرانی باشیم.
وی ایجاد تغییرات جدی ساختاری در وزارت آموزش و پرورش درراستای تعهد به اکوسیستم جدید را الزامی دانست و با بیان اینکه مقوله سواد همچون سابق محدود به خواندن و نوشتن نیست، عنوان کرد: باتوجه به مفاهیمی چون نوبیسوادی، باید درصدد اصلاح مدلهای قبلی تعلیم و تربیتی باشیم زیرا فضای مجازی همه ارکان را دچار تحول کرده است.
بنابر اعلام اداره کل ارتباطات شرکت ارتباطات سیار ایران، باقرزاده خاطرنشان کرد: اهمیت این مبحث را در سخنان رهبری که فرمودند اگر من امروز رهبر انقلاب نبودم، بهطور حتم رئیس فضای مجازی کشور میشدم نیز میشود یافت.
نماینده وزیر آموزش و پرورش در پروژه شاد با اشاره به ظرفیتهای این اپلیکیشن تصریح کرد: زیستبوم شاد موقعیتهای خوب و جذابی در اختیار امر یادگیری قرار میدهد. یکی از این نمونههای ارزنده و قابل تقدیر «مسابقه ماه مجلس» است که جریان یادگیری را در قالب گیم پیش میبرد که از مختصات اکوسیستم جدید است.
تأکید بر موضوع غنیسازی محتوای شاد، فتح بابی بر ارائه برنامهها، پیشنهادات و راهکارهای حاضران و نمایندگان وزارت آموزش و پرورش در این جلسه شد.
ثبت دیدگاه