چادرملو در تامین برق خودکفا شد

چادرملو در تامین برق خودکفا شد

چادرملو در تامین برق خودکفا شد؛ با بهره‌برداری کامل از نیروگاه سیکل ترکیبی جدید با ظرفیت 546 مگاوات، شرکت چادرملو در سال‌های آتی با قطعی برق در بخش تولید روبه‌رو نخواهد شد.

به گزارش ، مدیرعامل شرکت معدنی و صنعتی چادرملو در گفت‌وگویی رادیویی با اشاره به اهمیت مشارکت بنگاه‌های اقتصادی در توسعه کشور به عنوان یک تکلیف اجتناب‌ناپذیر ملی گفت: پیش‌نیاز توسعه پایدار بیش از پیش نیازمند تامین زیرساخت‌هاست که عدم توجه به آن می‌تواند سرعت توسعه کشور را کاهش دهد.

امیرعلی طاهرزاده افزود: از این رو شرکت چادرملو با اعتقاد راسخ به اهمیت اقتصاد غیرنفتی برمبنای فرمایشات موکد مقام معظم رهبری، سرمایه‌گذاری‌های قابل توجهی در تامین برق، آب و لجستیک به عمل آورده تا بتواند زیرساخت‌های مورد نیاز خودش را مرتفع کند.

وی از جمله مهمترین زیرساخت‌ها را تامین برق به عنوان یک چالش اساسی در کشور برشمرد و افزود: چادرملو در حال حاضر دارای یک واحد نیروگاه سیکل ترکیبی 500 مگاواتی است و جهت پایداری برق مورد نیاز خود نسبت به اجرای واحد دوم نیروگاه سیکل ترکیبی جدید با ظرفیت 546 مگاوات اقدام کرده است که فاز اول گازی آن با ظرفیت 183 مگاوات را امسال و قبل از پیک مصرف برق در 31 خردادماه  وارد مدار کرد و به امید خدا فاز دوم این نیروگاه نیز تا چند روز آینده وارد مدار خواهد شد.

به‌گفته طاهرزاده، این اقدام که با توان پیمانکاران داخلی و با تکنولوژی و تامین قطعات بومی‌سازی شده ساخت صنعتگران کشورمان طی 9 ماه در فاز یک به سرانجام رسید، رکوردی کم‌سابقه است و به واسطه اجرای این دو فاز درمجموع 366 مگاوات برق تامین می‌شود که بر این اساس شرکت چادرملو در سال‌های آتی نیز با قطعی برق در بخش تولید روبه‌رو نخواهد شد.

مدیرعامل چادرملو همچنین تصریح کرد: گروه چادرملو جزء معدود واحدهای فولادی است که امسال روند تولید فولاد خود را حتی در تابستان متوقف نکرد و نزدیک به 10 درصد نسبت به برنامه اعلامی به سازمان بورس کشور فراتر رفت و امیدواریم در سال جهش تولید با همت و تلاش تمامی پرسنل همچون دو سال گذشته بتوانیم رکوردهای تولید در بخش فولاد را ارتقاء دهیم.

طاهرزاده با بیان اینکه یکی از بخش‌هایی که می‌تواند در اقتصاد غیرنفتی موثر واقع شود بخش معدن و صنایع معدنی به واسطه مزیت‌های نسبی از جمله ذخایر آهن، نیروی انسانی، دسترسی به آب‌های آزاد و منابع انرژی است، گفت: سال گذشته در زنجیره فولاد کشور بالغ بر 8 میلیارد دلار صادرات غیرنفتی داشتیم بنابراین باید به این زنجیره به عنوان یک اقتصاد غیرنفتی توجه ویژه داشت.

وی ادامه داد: مجموعه چادرملو به عنوان یکی از پیشرانان توسعه ملی کشور در بخش معدن و صنعت همسو با سیاست‌های نظام جمهوری اسلامی ایران با اتکا بر دو رکن اصلی تولید و توسعه هوشمند و هدفمند در جهت تکمیل زنجیره فولاد کشور از اکتشاف، استخراج، فرآوری معدنی، تولید گندله، تولید آهن اسفنجی و فولاد گام‌های ارزشمندی برداشته است.

مدیرعامل شرکت معدنی و صنعتی چادرملو در ادامه یادآور شد: شرکت چادرملو، پذیرفته شده در سازمان بورس کشوردر سال 1402 رتبه دوم به لحاظ تولید کنسانتره کشور، رتبه 6 در تولید گندله، رتبه 5 کشور در تولید آهن اسفنجی و رتبه 7 در تولید فولاد را به خود اختصاص داد و تقریبا 17 درصد مواد اولیه فولاد کشور در بخش کنسانتره را از کارخانه چادرملو تامین کرده است.
 

ثبت دیدگاه

شکیبا باشید ...