معرفی 4 محصول دانش‌بنیان در ششمین نونمایی

معرفی 4 محصول دانش‌بنیان در ششمین نونمایی

معرفی 4 محصول دانش‌بنیان در ششمین نونمایی؛ چهار محصول فناور و دانش‌بنیان در حوزه حمل‌ونقل هوشمند در ششمین رویداد نونمایی معرفی شدند.

به گزارش پایگاه خبری صنعت‌صنف، در ششمین رویداد نونمایی به همت پارک فناوری پردیس همزمان با نمایشگاه شهر هوشمند که 13 تیرماه در هتل اسپیناس خلیج فارس برگزار شد، چهار محصول دانش‌بنیان چهار شرکت به مشتریان معرفی و زمینه تعامل بین شرکت‌ها فراهم شد.

دوربین‌های کنترل سرعت

در ابتدای این رویداد رئیس مرکز توسعه تجارت فناوری پارک فناوری پردیس، با خوشامدگویی به حضار توضیحاتی درباره اهداف، ظرفیت‌ها و سازوکارهای اجرایی این رویداد ارائه کرد.

میلاد صدرخانلو با بیان اینکه هدف اصلی این رویداد فروش و توسعه بازار محصولات است، از شرایط مناسب ارائه محصولات با حمایت پارک فناوری پردیس خبر داد و گفت: باتوجه به شرایط جدید رویداد نونمایی، امکان حضور دیگر شرکت‌های دانش‌بنیان و فناور در کنار شرکت‌های پارک فناوری پردیس فراهم شده و رویداد نونمایی برای کمک به این شرکت‌ها آمادگی کامل دارد.

صدرخانلو از علاقمندان دعوت کرد برای ارائه محصولات خود از بستر رویداد نونمایی، با مراجعه به وبسایت نونمایی به آدرس www.nonamayi.ir و یا تماس با بروکر رویداد، از شرایط و ضوابط حضور در این رویداد آگاه شوند.

وی با آرزوی موفقیت برای همه حاضران، از برگزاری رویداد نونمایی در حوزه سلامت، زیرشاخه زیبایی و آرایشی و بهداشتی در شهریورماه و صنعت مالی در آذرماه خبر داد.

نخستین محصول ارائه شده در رویداد نونمایی، دوربین‌های کنترل سرعت شرکت هوشمند آسیا بود که توسط امیراحمد سپهری، مدیرعامل گروه صنعتی هوشمند آسیا ارائه شد.

گروه صنعتی هوشمند آسیا تحت پوشش رسمی دانشگاه صنعتی امیرکبیر، همکار پژوهشی رسمی پلی‌تکنیک مونس بلژیک و گروه صنایع پیشرفته Multitel بلژیک و دانش‌بنیان نوع یک است. این گروه صنعتی مخترع، طراح و تولیدکننده دستگاه‌های هوشمند راداری ثبت تخلفات ترافیکی است که طبق موازین و استانداردهای سازمان بهداشت جهانی طراحی و تولید می‌شود.

فناوری محصولات گروه صنعتی هوشمند آسیا در ایران و برخی در 33 کشور ازجمله اتحادیه اروپا، امریکا، چین، روسیه و هند ثبت اختراع شده است. در پایان این شرکت از ارائه خدمت مشترک بین پارک فناوری پردیس، دانشگاه امیرکبیر و گروه صنعتی هوشمند آسیا خبر داد.

چهارراه پارک علم و تجربه

دومین محصول ارائه شده، پارک علم و تجربه بود که از سوی علی وکیلی، بنیانگذار مجموعه ای‌کیوسای (EQSci) ارائه شد. 

پارک‌های تجربه، می‌توانند شُوروم و نمایشگاه‌هایی تعاملی برای کارخانه‌ها و یا سازمان‌ها باشند تا در آن با بکارگیری اِلمان‌های های-تک، به نمایش دستاوردهای خود بپردازند و بستری برای فرهنگ‌سازی و ارتباطات نزدیک با مخاطبان و میهمانان ویژه سازمان فراهم آورند. جایی که ارزش‌های خود را در ذهن بازدیدکنندگان پر رنگ می‌کنند. 

پارک تجربه همچنین می‌تواند یک پارک علم برای کودک و نوجوان باشد که با برانگیختن حس کنجکاوی مخاطبان خود به گزینه‌ غیرقابل جایگزینی در طراحی فضای گردشگری در شهرهای هوشمند بدل شود. مانند باغ علم شرکت ال جی در باغ کتاب تهران و یا پارک تجربه شهر نجف عراق. 

وکیلی در پایان ارائه خود با اشاره به رزومه این شرکت از آمادگی این مجموعه برای پیاده‌سازی پارک‌های علم و تجربه در ایران خبر داد.

سپس نسیمه قریشیان از مجموعه مبین فناوران جی با برند دیجی‌سان به‌عنوان سومین ارائه دهنده روی استیج نونمایی حاضر شد. 

قریشیان با بیان مزایا و چالش‌های موجود در مسیر توسعه حمل‌ونقل هوشمند از تجربه کشورهای موفق در حوزه جابجایی شهری هوشمند یاد کرد. 

وی با بیان نیازمندی‌ها و زیرساختهای ضروری برای اجرای پروژه‌های هوشمند و توانایی کنونی کشور با معرفی دیجی‌سان به‌عنوان تولیدکننده سخت‌افزارهای اطلاع‌رسانی و اجراکننده نرم‌افزار دیجیتال ساینیج، از آمادگی این شرکت برای تامین زیرساخت مناسب اطلاع‌رسانی وسیع با استفاده از المان‌های شهر هوشمند و حمل‌ونقل هوشمند خبر داد.

نرم‌افزار «چهارراه» محصول دانش‌بنیان دیگری بود که در این رویداد بود از سوی سعید اشتیاقی، مدیرعامل شرکت سپیتا الکترونیک فراز، نونمایی شد.

اشتیاقی در این‌باره اظهار داشت: چهارراه، یک نرم‌افزار مدیریت هوشمند ناوگان است که کارکرد شخصی و سازمانی دارد و خاموش کردن وسیله نقلیه از راه دور، اخطار روشن و خاموش شدن وسیله نقلیه، هشدار حمل با جرثقیل، امکان شنود داخل کابین و امکان مکالمه با داخل کابین ازجمله امکانات آن است.

وی مشاهده تاریخچه حرکت، سرعت حرکت لحظه‌ای و سرعت حرکت در تاریخچه حرکت، تعیین سرعت حرکتی مجاز، تعیین شعاع حرکتی مجاز، هشدار لرزشی، هشدار برداشتن سرباطری، قابلیت یک تا دو روز استفاده از باطری داخلی در صورت قطع بودن برق ماشین، مدیریت آسان، زبان فارسی و سرور داخلی را از دیگر امکانات و توانمندی‌های این نرم‌افزار برشمرد. 

در پایان فائزه تیموری، مدیرعامل مجموعه نوروبیز «کارگزار اجرایی رویداد» از امضا 21 تفاهم‌نامه در حاشیه این رویداد خبر داد و ابراز امیدواری کرد با پیگیری‌های آتی، می‌توانیم شاهد قراردادهای موفقی بین شرکت‌های ارائه‌دهنده و مشتریان محصولات باشیم.

وی با تاکید بر رویدادهای حوزه سلامت و حوزه مالی در تابستان و پاییز 1401، نونمایی را به عنوان یک بستر فعال برای معرفی محصولات دانش‌بنیان و فناور به مشتریان معرفی کرد.

به گزارش صنعت‌صنف، نونمایی یک رویداد ارائه محصول با هدف توسعه بازار و افزایش فروش شرکت‌های دانش‌بنیان و فناور است که از اسفند 1399 آغاز و به صورت فصلی برگزار می‌شود. در این رویداد تلاش می‌شود با معرفی کامل محصولات و خدمات دانش‌بنیان و ارائه پیشنهادات جذاب به مشتریان، در کنار فعالیت بروکر رویداد، زمینه توسعه بازار برای شرکت‌ها نیز فراهم شود.

در این‌باره بیشتر بخوانید:

https://sanatsenf.ir/Post/27698/

ثبت دیدگاه

شکیبا باشید ...