تغییر نظام رفاهی با اجرای برنامه هفتم

تغییر نظام رفاهی با اجرای برنامه هفتم

تغییر نظام رفاهی با اجرای برنامه هفتم؛ توانمندسازی اقشار آسیب‌پذیر به عهده وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی گذاشته شده و قرار بر این شد تا نظام رفاهی کشور تغییراتی را شاهد باشد.

به گزارش ، معاون اقتصادی سازمان برنامه و بودجه کشور با بیان اینکه بسته ۵ محوری برنامه دولت برای اجرای برنامه هفتم تصویب شد، گفت: یکی از بندهای این بسته مربوط به ایجاد تغییراتی در نظام رفاهی کشور است.

محمد قاسمی افزود: از ابتدای تشکیل دولت، ستاد اقتصادی دولت مأموریت تدوین برنامه‌ای جهت تحقق برنامه هفتم پیشرفت را به سازمان برنامه و بودجه کشور با همکاری بانک مرکزی و وزارت اقتصاد محول کرد. این بسته در قالب ۵ محور تدوین شده و توسط رئیس جمهور ابلاغ خواهد شد.

قاسمی اضافه کرد: محور اول ثبات اقتصادی است که لازمه آن کنترل تورم بوده، بنابراین مأموریت آن بر عهده بانک مرکزی است.

وی یادآور شد که محور دوم تأمین مالی رشد اقتصادی است که بر عهده وزارت اقتصاد گذاشته شده که هر بخش چه میزان تأمین مالی خواهند شد هم در شورای عالی راهبری برنامه هفتم تصویب شده است.

معاون سازمان برنامه و بودجه ادامه داد: محور سوم معیشت مردم و توانمندسازی اقشار آسیب‌پذیر است که به عهده وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی گذاشته شده و قرار بر این شد تا نظام رفاهی کشور تغییراتی را شاهد باشد.

به گفته وی، محور چهارم بحث طرح‌های پیشران است که کار پرحجمی در تمام وزارتخانه‌ها در حال انجام است که به عنوان نمونه افزایش ظرفیت تولید نفت تا ۲۵۰ هزار بشکه بیشتر و یا افزایش بهره‌وری آب و خاک از جمله این موارد هستند.

محمد قاسمی تاکید کرد: در نهایت محور پنجم این بسته باز می‌گردد به ناترازی منابع که در رأس آن انرژی است. تلاش می‌کنیم این بسته تا پایان خرداد نهایی شده و ما در نخستین سال اجرای برنامه هفتم شاهد بروز نتایج اجرای این قانون مهم باشیم.
 

ثبت دیدگاه

شکیبا باشید ...