حمایت همراه اول از کنگره هوش مصنوعی در علوم پزشکی
حمایت همراه اول از کنگره هوش مصنوعی در علوم پزشکی؛ دومین کنگره بینالمللی هوش مصنوعی در علوم پزشکی با حمایت همراه اول به مدت سه روز در مرکز همایشهای بینالمللی ایران آغاز به کار کرد.
به گزارش صنعتصنف، دومین کنگره بینالمللی هوش مصنوعی در علوم پزشکی با حمایت همراه اول از امروز چهارشنبه 24 اردیبهشت 1404 در مرکز همایشهای بینالمللی ایران آغاز به کار کرد؛ این رویداد سه روزه با تمرکز بر نقش هوش مصنوعی در سلامت و فناوریهای پزشکی تا ۲۶ اردیبهشت ۱۴۰۴ ادامه دارد.
همراه اول به عنوان نخستین و بزرگترین اپراتور تلفن همراه کشور محصولات و سامانههای مرتبط توسعه یافته خود را در نمایشگاه جانبی دستاوردهای هوش مصنوعی این رویداد به نمایش گذاشته و میزبان متخصصان، پژوهشگران و فعالان حوزه پزشکی و فناوری است.
این کنگره که با هدف «بررسی نقش هوش مصنوعی در تحول خدمات پزشکی و سلامت» در حال برگزاری است، شامل محورهای متنوعی از جمله «پزشکی شخصیمحور، پردازشدادگان پزشکی، هوش مصنوعی در داروسازی، فناوریها و تجهیزات پزشکی، هوش مصنوعی در سلامت دیجیتال، هوش مصنوعی مولد در مراقبتهای بهداشتی و درمانی و همچنین سیاستگذاری قانونگذاری و مدیریت سلامت در حوزه هوش مصنوعی» میشود.
هوش مصنوعی؛ پلی میان فناوری و سلامت
در نخستین روز برگزاری این کنگره، پنل تخصصی «هوش مصنوعی در فناوریها و تجهیزات پزشکی» با حضور چهرههای دانشگاهی و متخصصان حوزه پزشکی برگزار شد.
حمید بهروزی، قائم مقام مدیرعامل همراه اول در حوزه تکنولوژی نیز در این نشست حضور داشت و به صورت تخصصی به نقش هوش مصنوعی در ارتقای سیستمهای تشخیص پزشکی و زیرساخت های ارتباطی پرداخت.
بهروزی در سخنرانی خود تأکید کرد که هوش مصنوعی میتواند نقش مهمی در تشخیص زودهنگام بیماریها، به خصوص سرطان ایفا کند. آمار جهانی نشان میدهد که در هر دقیقه، یک نفر در جهان بر اثر سرطان جان خود را از دست میدهد.
وی افزود: با استفاده از تشخیص زودهنگام مبتنی بر هوش مصنوعی، میتوان این روند را تغییر داد و چند ماه زودتر بیماری را شناسایی کرد.
بهروزی در ادامه صحبتهای خود به نقش حیاتی زیرساختهای ارتباطی در هوش مصنوعی اشاره کرد و گفت: اپراتورهای موبایل دیگر صرفا ارائهدهنده خدمات پایه نظیر صوت، اینترنت و پیامک نیستند بلکه ایجاد بستر امن و پرسرعت برای بهرهبرداری از فناوریهای نوین، یکی از ضرورتهای امروز در صنعت ارتباطات و سلامت است.
وی همچنین به «تحول اپراتورها از مدل سنتی Telco به TechCo» اشاره کرد و از تجربه شرکتهایی مانند ورایزون گفت که اقدامات کلیدی در زمینه توسعه زیرساختهای لازم برای حوزه سلامت و تشخیص زودهنگام بیماریها انجام دادهاند.
قائم مقام مدیرعامل همراه اول در حوزه تکنولوژی همچنین بر ضرورت سرمایهگذاری در زیرساختهای پردازشی تأکید کرد و نقش پردازش لبه (Edge Computing) را در توسعه هوش مصنوعی مولد مهم دانست که اکنون اپراتور اول تلفن همراه کشور در این زمینه دستاوردهای برجستهای دارد.
ثبت دیدگاه