دلالان گوشت قرمز را گران کردند
مدیرعامل اتحادیه دامداران ایران با بیان چهار عامل گرانی گوشت در بازار گفت: دلالان دام زنده را کیلویی 50هزار تومان از دامدار میگیرند و 75 هزار تومان میفروشند.
به گزارش صنعتصنف به نقل از فارس، مجتبی عالی در پاسخ به اینکه چه دلیلی برای بالا رفتن قیمت گوشت قرمز در بازار وجود دارد، گفت: مهمترین عامل بالا رفتن قیمت گوشت قرمز دلالان و واسطهگران است که دام زنده را کیلویی ۴۸ تا ۵۲ هزار تومان از دامداران خریدند و اکنون به قیمت ۷۰ تا ۷۵ هزار تومان به بازار عرضه میکنند
عالی افزود: در این میان فروشندگان داخل شهر نیز به اصول قیمتی پایبند نیستند و به قیمتهای گران در بازار میفروشند. براساس یک عرف معمول هر کیلوگرم دام زنده حدود دو برابر آن در بازار باید به فروش برود که در این صورت قیمت نباید از کیلویی ۱۵۰۰۰۰ تومان تجاوز کند.
مدیرعامل اتحادیه دامداران ایران در پاسخ به اینکه آیا قیمتی که گفته میشود گوشت کیلویی ۲۳۰ هزار تومان و بالاتر هم وجود دارد را تایید میکنید، گفت: این قیمتها شاید در برخی مناطق تهران وجود داشته باشد و قیمت کشور نیست و برخی به افزایش قیمت دامن میزنند.
عالی در پاسخ به اینکه چه دلایل دیگری غیر از واسطهها در افزایش قیمت نقش داشته است؟ گفت: مهمترین نکته این است که اتحادیهها و تشکلها را به بازی نمیگیرند در حالی که آنها میتوانند به عنوان اهرم کمککننده به عرضه محصول به بازار و کنترل قیمتها بپردازند.
وی همچنین افزود: نهادهها آنطور که باید در اختیار تولیدکنندگان قرار نمیگیرد. دامی که بره جدید به دنیا میآورد میزان نیاز به خوراک آن ۲۰ درصد افزایش پیدا میکند در حالی که اینها در توزیع دولتی لحاظ نمیشود.
مدیرعامل اتحادیه دامداران ایران همچنین از متوقف شدن صادرات دام زنده خبر داد.
ثبت دیدگاه