بازگشت کنگره میکروبشناسی پس از کرونا
بازگشت کنگره میکروبشناسی پس از کرونا؛ پس از سپری شدن پاندمی کرونا، بیستوسومین کنگره بینالمللی میکروبشناسی در شهریورماه امسال برگزار میشود.
رئیس انجمن میکروبشناسی ایران با بیان این مطلب در گفتوگو با پایگاه خبری صنعتصنف، از برگزاری کنگره بینالمللی میکروبشناسی در روزهای 8 تا 10 شهریورماه 1401 خبر داد.
محمدمهدی فیضآبادی اظهار داشت: این کنگره از سوی انجمن میکروبشناسی ایران و با همکاری دانشگاه علوم پزشکی تهران در دانشکده پزشکی این دانشگاه برگزار میشود.
فیضآبادی افزود: در این کنگره صدها نفر از سراسر کشور و نیز سخنرانان مدعو از کشورهای آلمان، ایتالیا، فرانسه، بلژیک، سوئد، هند، عمان، فرانسه، بلژیک، یونان، آمریکا و کانادا نتایج پژوهشهای خود را ارایه خواهند کرد.
وی با تصریح اینکه، همایش برای نخستینبار پس از سپری شدن پاندمی کرونا برگزار میشود، یادآور شد که این کنگره از نظر تنوع مطالب و حضور متخصصان مختلف بخشهای پزشکی و میکروبشناسی در نوع خود کمنظیر است.
رئیس انجمن میکروبشناسی ایران درباره محورهای کنگره گفت: مهمترین محورهای کنگره، «بحث درباره سیر بیماریهای نوظهور همچون کرونا و آبله میمونی، عفونتهای بیمارستانی، بهداشت مواد غذایی، مسائل روز میکروبیوم، مسائل مربوط به پیشگیری و ساخت واکسن، مقاومتهای میکروبی و بیماریهای مشترک بین انسان و حیوانات اهلی و وحشی» است.
بهگفته فیضآبادی، علاوهبر ارائه سخنرانیهای تخصصی، در حاشیه کنگره، نشستهای جانبی با موضوعات و کارگاههای مختلف برگزار میشود. همچنین نمایشگاهی از محصولات مورد نیاز در طرحهای علمی و تشخیصی میکروبشناسی در دانشکده پزشکی دانشگاه علوم پزشکی تهران برگزار میشود.
وی خاطرنشان کرد: در این کنگره، امتیاز بازآموزی از وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی برای رشتههای مختلف در نظر گرفته شده و علاقمندان میتوانند برای ثبتنام و شرکت در کنگره به وبسایت کنگره به آدرس ismcongress.ir مراجعه کنند.
گفتنی است مهلت ثبتنام برای ارسال مقالات تا پایان تیرماه است و متقاضیان باید تا این تاریخ، خلاصه مقالات خود را به دبیرخانه کنگره ارسال کنند.
به گزارش صنعتصنف، در مدت زمان دو روز برگزاری این کنگره بالغبر 10 کارگاه آموزشی با ظرفیت محدود برگزار میشود که «کارگاه تئوری آیندهپژوهی در بازار میکروبشناسی از IOT تا متاورس»، «کارگاه تئوری نقش کنترل عفونت در کاهش مقاومتهای آنتی بیوتیکی و عفونتهای بیمارستانی»، « کارگاه تئوری و عملی کلونینگ و بیان ژن همراه با آموزش نرمافزار CLC»، « کارگاه تئوری و عملی اصول کار با حیوانات آزمایشگاهی» و ... از آن جمله است.
ثبت دیدگاه