رتبه نخست گوجه و پیاز در گرانی آبان
رتبه نخست گوجه و پیاز در گرانی آبان؛ براساس اعلام مرکز آمار ایران در آبان امسال، گوجه فرنگی و پیاز بیشترین افزایش قیمت را نسبت به ماه مهر داشتهاند.
به گزارش صنعتصنف، گزارش بررسی قیمت خوراکیها در بین گروههای مختلف در آبانماه نشان میدهد بیشترین افزایش قیمت مربوط به گوجه فرنگی و پیاز بوده و بیشترین کاهش قیمت را پرتقال و بادمجان نسبت به ماه قبل داشتهاند.
در آبان ١٤٠١ تغییرات متوسط قیمت اقلام خوراکی منتخب برای گروههای مختلف کالاهای خوراکی در مناطق شهری کشور بررسی شد که براساس آن در گروه گوشت قرمز، سفید و فرآوردههای آنها، اقلام ماهی قزلآلا با ٢,٧ درصد، کنسرو ماهی تن با ٢.٢ درصد و گوشت گوسفند با ٢.١ درصد بیشترین افزایش قیمت و مرغ ماشینی با ٠.٥- درصد بیشترین کاهش قیمت را نسبت به ماه قبل داشتهاند.
در گروه نان و غلات، رشته آش با ٢,٧ درصد و برنج ایرانی درجه یک با 2 درصد بیشترین افزایش قیمت و ماکارونی با ٠.٢- درصد بیشترین کاهش قیمت را نسبت به ماه قبل داشتهاند.
در گروه لبنیات، تخممرغ و انواع روغن، بیشترین افزایش قیمت نسبت به مهرماه مربوط به شیرخشک با ٥,٧ درصد و خامه پاستوریزه با ١.٤ درصد است. همچنین بیشترین کاهش قیمت مربوط به روغن نباتی جامد با ١.٩- درصد و روغن مایع با ٠.٧- درصد بوده است.
در گروه میوه و خشکبار، بیشترین افزایش قیمت نسبت به ماه قبل مربوط به لیموترش با ٧,٨ درصد و هندوانه با ٦.١ درصد است. همچنین در این گروه بیشترین کاهش قیمت نسبت به ماه مهر مربوط به پرتقال با ١٦.٥- درصد و انار با ٦.٩- درصد است.
بنابر اعلام مرکز آمار ایران، در گروه سبزیجات و حبوبات، بیشترین افزایش قیمت نسبت به ماه قبل مربوط به گوجهفرنگی با ١٦,٦ درصد و پیاز با ١٥.٥ درصد و بیشترین کاهش قیمت مربوط به بادمجان با ٧.٨- درصد و کدو سبز با ٥.٥- درصد است.
در گروه قند و شکر، آشامیدنیها و دیگر خوراکیها، بیشترین افزایش قیمت نسبت به ماه مهر مربوط به چای بستهای خارجی با ٢,١ درصد و سس مایونز با ١.٩ درصد و بیشترین کاهش قیمت مربوط به شکر با ٠.٩- درصد و قند با ٠.١- درصد است.
ثبت دیدگاه