کنکوری‌ها و المپیادی‌ها بورسیه اول شدند

کنکوری‌ها و المپیادی‌ها بورسیه اول شدند

کنکوری‌ها و المپیادی‌ها بورسیه اول شدند؛ نخستین دوره بورسیه همراه نخبگان با هدف سرمایه‌گذاری روی مدال‌آوران المپیادهای علمی و نفرات برتر کنکور برگزار آغاز شد.

به گزارش ، آیین افتتاح «نخستین دوره بورسیه همراه نخبگان» توسط آکادمی همراه اول روز چهارشنبه ۲۶ بهمن ۱۴۰۱ در ساختمان ستاره ونک تهران برگزار شد.

این دوره که با شعار «همراه شما آینده را می‌سازیم» کلید خورده، به‌دنبال این است که در سه گام و طی سه فصل به ارتقای ظرفیت‌های استعدادهای علمی بپردازد و درنهایت از توانمندی آنان درجهت حل مسائل و ریزپروژه‌های مبتنی بر مسائل کاری همراه اول بهره‌برداری کند.

طراحی گام‌ها به این شکل است که در زمستان جاری، نخبگان حاضر در این دوره به سراغ «آشنایی با موضوعات کاری صنعت ICT در قالب بازدید از کسب‌وکارهای اپراتور اول تلفن همراه» می‌روند؛ در گام بعدی که در فصل بهار کلید خواهد خورد فرآیندها به سمت «ارتقای توانمندی فردی»، «رویداد مسابقه‌های مسأله‌محور»، «امکان انجام ریزپروژه‌های تمرینی» و «تشکیل تیم‌های نخبگانی» خواهد رفت.

درنهایت و گام سوم هم «حل مسأله تیمی و بالا بردن توان تخصصی افراد با انجام ریزپروژه واقعی مبتنی بر مسائل کاری همراه اول» توسط آکادمی همراه برنامه‌ریزی شده که نخبگان و مقام‌آوران علمی کشور در تابستان 1402 به مصاف این چالش می‌روند.

قائم‌مقام مدیرعامل همراه اول در این مراسم اظهار داشت: این رویکرد درراستای مأموریت «تحقق رویای دیجیتال» و چشم‌انداز «تبدیل شدن به یکی از رهبران بازار ICT منطقه با ارائه خدمات و راهکارهای هوشمند با هدف توانمندسازی اکوسیستم دیجیتال» اتخاذ شده است.

حمید بهروزی ادامه داد: همچنین علاوه‌بر این موضوع، در حال حاضر همراه اول مگاپروژه‌های دیجیتالی را مستقل از فعالیت‌های جاری دارد که «خدمات ارزشمندی» را به مردم ارائه می‌دهد که روبیکا یکی از آنها است.

رسول جلیلی، رییس دانشگاه صنعتی شریف هم که از مدعوین این مراسم بود گفت: امیدواریم این اقدام آکادمی همراه اول منجر به خیر کثیری در مسیر ثروت‌آفرینی فناورانه شود.

وی خطاب به نخبگان حاضر در این رویداد عنوان کرد: اگر توقعتان را کم نکنید، موفقیت‌تان زیاد نخواهد بود؛ باید بدانیم ایرانی هستیم و همینطور که اکنون آکادمی همراه جزیره شیک و خوبی برای پرورش استعدادهای کشور ساخته است، جزایر آینده را شما باید بسازید.

کفش آهنی به پا کردیم

علی‌اکبر حکمتی‌کیا، مدیر آکادمی همراه هم در این رویداد، هدف آکادمی همراه از این سرمایه‌گذاری را کمک به کشور درراستای تربیت نیروی انسانی توانمند و مهارت‌محور برای زیست‌بوم دیجیتال مطرح کرد و گفت: کشور حدود 50 سال پیش به سمت صنعتی شدن رفت و نهاد سازمان مدیریت صنعتی شکل گرفت تا روند تربیتی را پیش ببرد.

وی افزود: باتوجه به اینکه چند سالی می‌شود کشور به سمت دیجیتالی شدن رفته است، آکادمی همراه می‌خواهد در این مسیر تحول کمک کند تا با تربیت و مهارت‌افزایی کارشناسان و مدیران، کیفیت زندگی مردم در زیست بوم دیجیتال را ارتقاء دهد.

حکمتی‌کیا خاطر نشان کرد: از دو سال گذشته مدیرعامل همراه اول به من گفت باید کفش آهنی به پا کنید تا در اپراتور اول تلفن همراه، آکادمی راه‌اندازی شود؛ از این رو هفته آینده افتتاح ششمین دوره کارآموزی همراه اول را خواهیم داشت که از دوره‌های پیشین آن بازخوردهای مثبتی دریافت کردیم و مصمم به تفکر تحول‌ساز هستیم تا شاید این مسیر باز شده، الگویی برای دیگر سازمان‌ها شود تا از ظرفیت نخبگان در همه بخش‌ها استفاده شود.

وی همچنین اشاره‌ای به برگزاری دوره «آینده‌سازان فناوری اطلاعات و ارتباطات» داشت که توسط همراه اول و با همکاری هواوی در دستور کار قرار گرفته است و از نخبگانی که به زبان انگلیسی تسلط دارند، دعوت کرد تا در این رویداد نیز ثبت نام کنند.

بنابر اعلام اداره کل روابط عمومی شرکت ارتباطات سیار، درراستای اجرای نخستین دوره بورسیه همراه نخبگان ویژه دانشجویان کارشناسی، کارگاه مسیرهای شغلی و شخصیت‌شناسی، تجربه همزیستی کاری، مسابقه انفرادی مسأله محور (ریزپروژه اول تمرینی)، کارگاه تیم‌سازی (ریزپروژه دوم تمرینی انفرادی)، هکاتون سه روزه با رویکرد حل مسائل کاری همراه اول (ریزپروژه تمرینی)، اختتامیه عمومی و اعلام اسامی برگزیده جهت حضور در ریزپروژه‌های واقعی همراه اول (رویداد انطباق پروژه افراد برگزیده) تدارک دیده شده است.

همچنین نخبگان و شرکت‌کنندگان در این دوره، با دو نوع فعالیت روبه‌رو خواهند بود؛ فعالیت‌های نوع اول به فعالیت‌های ناظر به کمک هزینه تحصیلی گفته می‌شود و هر فرد به طور میانگین با گذراندن 25 ساعت در ماه با انجام فعالیت‌های مشخص، می‌تواند از کمک هزینه تحصیلی همراه اول بهره‌مند شود.

فعالیت‌های نوع دوم به فعالیت‌های ناظر به دریافت حق‌الزحمه کاری گفته می‌شود. این فعالیت‌ها در قالب ریزپروژه‌ها محقق می‌شود.

در بهار 1402 انجام ریزپروژه‌ها تا سقف 50 ساعت در ماه امکان‌پذیر است. اما در تابستان برای انجام ریزپروژه‌ها محدودیت زمانی وجود نخواهد داشت.
 

ثبت دیدگاه

شکیبا باشید ...