تدوین برنامه برای دوران پساجنگ

تدوین برنامه برای دوران پساجنگ

تدوین برنامه برای دوران پساجنگ؛ باید برنامه اداره کشور در دوران پساجنگ ۱۲ روزه تدوین شود چراکه شرایط کشور متفاوت از سه هفته گذشته است و نمی‌توان با همان اقدامات گذشته برنامه هفتم پیشرفت را اجرایی کرد.

به گزارش ، معاون اول رئیس‌جمهور صبح امروز یکشنبه 8 تیر 1404 در راستای قدردانی و عرض خداقوت به سازمان‌ها و نهادهای درگیر در تجاوز ۱۲ روزه صهیونیستی از وزارت تعاون، کار و ورفاه اجتماعی و سازمان گمرک جمهوری اسلامی ایران به صورت سرزده بازدید کرد.

محمدرضا عارف با بیان اینکه در زمان تجاوز رژیم صهیونیستی اختلاف‌نظرها حول محور ایران و نظام حل شد، تصریح کرد: این وحدت و انسجام مردم از دستاوردهای ارزشمندی بود که اگر قدردان نباشیم کشور و مسئولین دچار عقوبت الهی خواهیم شد.

عارف با اشاره به واگذاری اختیارات به استانداران و وزرا در طول جنگ ۱۲ روزه تاکید کرد: در آن دوران تصمیمات کاملاً پویا و اقتضایی با وحدت فرماندهی در دولت گرفته شد که این همکاری و همدلی در دولت چهاردهم مایه افتخار است و از این واگذاری اختیارات پاسخ گرفتیم.

کامیونداران پای کار آمدند

وی افزود: کامیون‌داران در چند روز قبل از تجاوز رژیم صهیونیستی مطالباتی داشتند اما در زمان حمله این رژیم نامشروع به میدان آمدند و حجم تخلیه بنادر دو برابر شد و کامیون‌داران به صورت مکتوب اعلام کردند که افتخار می‌کنیم بار و کالاهای مورد نیاز مردم را به صورت رایگان جابجا کنیم که این سرمایه ارزشمند باید حفظ شود.

معاون اول رئیس‌جمهور همچنین از خدمات و اقدامات بخش‌های مختلف وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی قدردانی کرد.

وی با تاکید بر ضرورت اقدامات ضربتی بازسازی و نوسازی مناطق آسیب دیده با سازوکاری منسجم تصریح کرد: باید اسکان موقت آسیب‌دیدگان با کمک این وزارتخانه حل شود و مطمئنیم با توجه به تجربه خوب هشت ساله دفاع مقدس طرح ضربتی بازسازی با موفقیت انجام خواهد شد.

عارف تصریح کرد: دشمن هیچ احترامی به قرار و قول ندارد و نمی‌توان یک مورد پیدا کرد که به تعهدات خود وفادار باشند و منافع خود را دیکته می‌کنند که نمونه‌های آن را در لبنان، سوریه و غزه شاهد هستیم و از نظر شناخت اخلاقی نیز به هیچ عنوان نمی‌توان بر روی رژیم صهیونیستی حساب کرد.

معاون اول رئیس جمهور همچنین به اجرای موفقیت‌آمیز طرح‌های کالابرگ الکترونیک در دولت چهاردهم اشاره و گفت: در ۱۲ روز جنگ هیچ مسئله جدی در کشور پیدا نشد که باید این تجربه مقدمه‌ای برای راهبرد اداره کشور باشد و مردم به عنوان سرمایه اصلی نظام را حفظ کنیم که در این راستا نمی‌توان برای نگهداشت مردم با شعار عمل کرد و باید خدمتگزار آنان باشیم و برخوردها قیم‌مآبانه نباشد، از انتقادها عصبانی نشویم و توزیع امکانات و قدرت و مسئولیت با مدیریت واحد به عهده مردم گذاشته شود.

همچنین در این بازدید احمد میدری وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی نیز در این نشست با اشاره به نقش شرکت‌های بزرگ وابسته به این وزارتخانه به تشریح اقدامات و تلاش‌های بخش‌های مختلف وزارت تعاون در حوزه‌های بهزیستی،‌کمک‌های تسهیلاتی و خرید کالا برای اقشار آسیب‌پذیر و همچنین کمک‌های جبرانی به مشاغلی که از این حمله آسیب دیده‌اند پرداخت.

معاون اول رئیس‌جمهور همچنین در سازمان گمرک جمهوری اسلامی ایران حاضر شد و با اشاره به وظایف مهم وزارت اقتصاد در تامین منابع مورد نیاز کشور گفت: دستگاه‌های وابسته به این وزارتخانه همانند گمرک در طول جنگ ۱۲ روزه و بصورت شبانه‌روزی با هماهنگی عمل کردند و احساس شد که یک مدیریت منسجم و واحد در کشور جنگ را اداره می‌کند و تجارب ارزشمندی از این ۱۲ روز گرفتیم.

عارف همچنین با قدردانی از اقدامات گمرک در تخلیه بنادر از کالاها افزود: باید بر اقدامات اجرایی و نظارتی به کفایت بسنده نکنیم و بنا بر لزوم جلو برویم.

معاون اول رئیس‌جمهور با تاکید بر اینکه راهبرد اصلی دولت آمادگی کامل و پایدار است، بیان کرد: باید سازوکاری تدوین کرد که کالا در حداقل زمان در ایستگاه‌های مختلف متوقف ‌شود و باید تصمیمات بهینه و یا بهترین در کشور گرفته شود.

وی خاطرنشان کرد: باید برنامه اداره کشور در دوران پسا جنگ ۱۲ روزه تدوین شود چراکه شرایط کشور متفاوت از سه هفته گذشته است و نمی‌توان با همان اقدامات گذشته برنامه هفتم پیشرفت را اجرایی کرد که نیاز به بازنگری و اصلاح شاخص‌ها وجود دارد.

همچنین در این جلسه فرود عسگری، مدیرعامل گمرک گزارشی از نحوه ترخیص کالاها،‌ بالابردن سرعت آنالیز استاندارد، ‌ترخیص کالاهای اساسی و مورد نیاز مردم،‌ ترخیص تجهیزات پزشکی و وسایل نقلیه امدادی و آمار موجودی کالاها در گمرک در طول جنگ ۱۲ روزه ارائه کرد.
 

ثبت دیدگاه

شکیبا باشید ...