حمایت از بازرگانی و خدمات در دوره پساجنگ

حمایت از بازرگانی و خدمات در دوره پساجنگ

حمایت از بازرگانی و خدمات در دوره پساجنگ؛ حمایت دولت در گذشته و در دوره پساجنگ به طور عمده بر حوزه‌های تولیدی متمرکز است، بنابراین خواستار تعمیم این حمایت‌ها به بخش‌های بازرگانی و خدمات هستیم.

به گزارش صنعت‌صنف، عباس آرگون، عضو هیات رئیسه اتاق تهران با طرح این مساله بر تعامل دولت و بخش خصوصی تاکید و این تعامل را ضرورتی برای عبور از بحران‌ها توصیف کرد.

آرگون با بیان این مطلب افزود: در شرایط کنونی که کشور با بحران‌های متعدد اقتصادی، اجتماعی و بین‌المللی روبه‌روست، بیش از هر زمان دیگری نیازمند رویکرد تعاملی و هم‌افزایی میان دولت و بخش خصوصی هستیم. برای عبور از این دوره حساس، نه‌تنها دولت باید از ظرفیت‌های بخش خصوصی بهره بگیرد، بلکه بخش خصوصی نیز باید در کنار دولت قرار گیرد و نقش فعال‌تری در حل مسائل ایفا کند.

او یکی از موضوعات مهم در شرایط فعلی را شیوه حمایت دولت از بخش‌های اقتصادی دانست و اضافه کرد: حمایت‌ها نباید فقط محدود به بخش تولید باشد و اگر قرار است امتیازاتی در حوزه‌هایی مانند مالیات، بیمه، تسهیلات یا مشوق‌های دیگر ارائه شود، این امتیازات باید به صورت فراگیر و جامع طراحی شود تا تمامی ارکان اقتصاد از آن بهره‌مند شوند.

آرگون ادامه داد: متأسفانه نگاه‌های حمایتی فعلی به طور عمده بر بخش تولید متمرکز است، در حالی که آسیب‌های اقتصادی تنها محدود به این بخش نیست. بخش خدمات، بازرگانی، تجارت و حتی نظام بانکی نیز تحت تأثیر مستقیم تحولات اخیر قرار گرفته‌اند و نکته حائز اهمیت اینکه، بیش از ۵۰ درصد اقتصاد کشور را بخش خدمات تشکیل می‌دهد و نمی‌توان آن را نادیده گرفت.

او تاکید کرد: انتظار ما از دولت این است که در تدوین و اجرای سیاست‌های حمایتی، نگاه کلی‌نگر داشته باشد و همه اجزای اقتصاد، به‌ویژه بخش خدمات و بازرگانی را نیز در نظر بگیرد. تنها با این رویکرد است که می‌توان به حل مشکلات و گذر از بحران‌های موجود امیدوار بود.
 

ثبت دیدگاه

شکیبا باشید ...