هندوانه و سیبزمینی رکورد زدند
در گروه میوه و خشکبار، بیشترین افزایش قیمت در دی نسبت به آذر مربوط به هندوانه با ١٢.٢ درصد، کشمش پلویی با ٥.٩ درصد و انار با ٥.٨ درصد است. همچنین در این گروه پرتقال با ٤.٣- درصد بیشترین کاهش قیمت را نسبت به آذرماه داشته است.
به گزارش صنعتصنف به نقل از مرکز آمار ایران، در دیماه تغییرات متوسط قیمت اقلام خوراکی منتخب برای گروههای مختلف کالاهای خوراکی در مناطق شهری کشور به شرح زیر است:
در گروه نان و غلات، اقلام برنج ایرانی درجه یک با 10.2 درصد ، شیرینی خشک با ٣.٨ درصد و رشته آش با ٣.٧ درصد بیشترین افزایش قیمت را نسبت به ماه قبل داشتهاند. همچنین در این گروه ماکارونی با 0.٢- درصد بیشترین کاهش قیمت را نسبت به ماه قبل داشته است.
در گروه گوشت قرمز، سفید و فرآوردههای آنها، اقلام گوشت گوسفند با ١,٩ درصد ، گوشت گاو یا گوساله با ١.٧ درصد و ماهی قزلآلا با ١.٢ درصد بیشترین بیشترین افزایش قیمت را نسبت به ماه قبل داشتهاند. همچنین در این گروه مرغ ماشینی با ٤- درصد بیشترین کاهش قیمت را نسبت به آذرماه داشته است.
در گروه لبنیات، تخممرغ و انواع روغن، بیشترین افزایش قیمت نسبت به ماه قبل مربوط به تخممرغ ماشینی با ٣,٩ درصد، شیرخشک با ٢.٥ درصد و کره پاستوریزه(کره حیوانی) با ١.٢ درصد بوده است. همچنین در این گروه روغن مایع با 0.٩- درصد و روغن نباتی جامد با 0.٤- درصد بیشترین کاهش قیمت را نسبت به ماه قبل داشتهاند.
در گروه سبزیجات و حبوبات، بیشترین افزایش قیمت نسبت به ماه قبل مربوط به سیبزمینی با ٩,١ درصد، نخود با ٤.٧ درصد و عدس با ٤.٦ درصد است. همچنین در این گروه فلفل دلمهای با ١٦.٢- درصد، هویج فرنگی با ١٣.٥- درصد و گوجه فرنگی با ١١.٨- بیشترین کاهش قیمت را نسبت به ماه قبل داشتهاند.
اما در گروه قند و شکر، آشامیدنی، بیشترین افزایش قیمت نسبت آذرماه مربوط به رب گوجهفرنگی با ٧,١ درصد و سس گوجهفرنگی با ٤.٣ درصد است.
ثبت دیدگاه