برگزاری نشست تخصصی کشت بافت گیاهی گردو و خرما در کرمان

برگزاری نشست تخصصی کشت بافت گیاهی گردو و خرما در کرمان

برگزاری نشست تخصصی کشت بافت گیاهی گردو و خرما در کرمان؛ نشست هم‌اندیشی و معرفی پتانسیل‌های محصولات کشت بافت گیاهی گردو و خرما (گذشته، حال، آینده) با تمرکز بر تجربه بهره‌برداران موفق در محل دائمی نمایشگاه‌های بین‌المللی جنوب شرق (کرمان)، برگزار می‌شود.

به گزارش صنعت‌صنف، متخصصان، کارشناسان، فعالان و بهره‌برداران صنعت کشت بافت گیاهی کشور روز چهارشنبه 10 آبان 1402 از ساعت 17 تا 20 در محل دائمی نمایشگاه‌های بین‌المللی جنوب شرق کرمان گردهم می‌آیند تا با هم‌اندیشی یکدیگر به معرفی پتانسیل‌های محصولات کشت بافت گیاهی گردو و خرما در گذشته، حال و آینده با تمرکز بر تجربه بهره‌برداران موفق بپردازند.

این نشست هم‌اندیشی که به ابتکار و همت کشت و صنعت رعنا برگزار می‌شود دارای محورهایی ازجمله «به اشتراک‌گذاری تجارب بهره‌برداران موفق»، «اهمیت صنعت کشت بافت گیاهی و محصولات کشت بافت گیاهی»، «معرفی محصولات کشت بافت گیاهی گردو و خرما» و «معرفی دستاوردها و پیشرفت‌های صنعت کشت بافت گیاهی (گردو و خرما)»، است.

همچنین در این نشست، محمدحسن عصاره رییس موسسه ثبت و گواهی بذر و نهال، عبدالرضا کاوند معاون موسسه تحقیقات ثبت و گواهی بذر و نهال، مهدی سیف‌الدینی دبیر اجرایی خانه کشاورز استان کرمان، حسن ورشوچی مدیرعامل کشت و صنعت رعنا و تنی چند از فعالان و متخصصان صنعت کشت بافت کشور سخنرانی خواهند کرد.

بنابر این اعلام در این نشست تخصصی که با تمرکز بر تجربه بهره‌برداران موفق برگزار می‌شود، علاوه‌بر پنل‌های سخنرانی مسئولان دولتی و بخش خصوصی، در پنل پرسش و پاسخ که با حضور بهره‌برداران موفق برگزار می‌شود، دست‌اندرکاران و متخصصان صنعت کشت بافت گیاهی کشور به طور ویژه و اختصاصی به پرسش‌ها، ابهامات و موضوعات مبتلابه صنعت کشت بافت گیاهی از منظر علمی، ترویجی و کاشت و داشت پاسخ داده و راهکارهای علمی – عملی ارائه خواهند کرد.

گفتنی است، روش کشت بافت گیاهی بهترین و مطمئن‌ترین روش تولید گیاهان در مقیاس انبوه، به ویژه برای گیاهانی است که تولید آنها به روش پاجوش، قلمه و بذر، زمان زیادی می‌برد و یا تولید آنها با دشواری‌هایی همراه است؛ از مهمترین مزایای روش کشت بافت گیاهی می‌توان به یکسان بودن ویژگی‌ها در مقایسه با گیاه مادر، امکان تکثیر هر واریته در مقیاس انبوه، خلوص ژنتیکی بالا و احتمال تفرق صفات بسیار پایین اشاره کرد. در حال حاضر ایران یکی از شش کشور دارای فناوری کشت بافت در سطح جهان است.
 

ثبت دیدگاه

شکیبا باشید ...