نخستین رویداد چادرو به خان آخر رسید

نخستین رویداد چادرو به خان آخر رسید

نخستین رویداد چادرو به خان آخر رسید؛ مراسم اختتامیه نخستین رویداد چادرو با حضور ارائه‌دهندگان طرح‌ها و ایده‌های خلاقانه، نوآوران حوزه فناوری، پژوهشگران، استادان و جمعی از دانشجویان حوزه صنعت و معدن در یزد برگزار می‌شود.

به گزارش ، با گذشت 8 ماه از فراخوان جذب طرح‌ها و ایده‌های خلاقانه از سوی مرکز نوآوری شرکت معدنی و صنعتی چادرملو (نوچاد) و طی مراحل مختلف ارزیابی و داوری 70 طرح دریافتی، اکنون این رویداد به ایستگاه پایانی خود رسیده است و در تاریخ 12 اردیبهشت‌ماه جاری مراسم اختتامیه این رویداد با حضور ارائه‌دهندگان طرح‌ها و ایده‌های خلاقانه، نوآوران حوزه فناوری، پژوهشگران، استادان و جمعی از دانشجویان حوزه صنعت و معدن در یزد برگزار می‌شود.

قائم‌مقام شرکت معدنی و صنعتی چادرملو درباره نقش و اهمیت برگزاری این رویداد برای صنعت فولاد و معدن کشور گفت: باتوجه به روندهای حاکم بر بخش معدن و صنایع معدنی و همچنین برخی مسائل فناورانه، چادرملو در مسیری قدم گذاشت تا بتواند از طریق نوآوری، چالش‌های حیطه فعالیت خود را برطرف کند و در همین راستا اقدام به ایجاد ساختار نوآوری در این مجموعه کرد.

حامد عسکری‌زاده افزود: ایده ایجاد مرکز نوآوری نوچاد باتوجه به دیدگاهی جامعی که مدیریت ارشد مجموعه به حل مسائل با استفاده از راه‌حل‌های مبتنی بر نوآوری و فناوری دارد توسط مدیرعامل شرکت مطرح و با تائید هیأت مدیره شرکت تاسیس شد. از این‌رو نهادینه کردن فرآیند نوآوری در ساختار سازمانی چادرملو یک گام عملی بزرگ در شرکت چادرملو  محسوب می‌شود.

عسکری‌زاده با اشاره به فعالیت‎های مختلف مرکز نوچاد در سه بخش اصلی، توسعه کسب‌وکارها در حوزه نوآورانه و فناورانه، سرمایه‌گذاری در حوزه فناوری و نوآوری و توانمندسازی محیط داخلی و خارجی شرکت اضافه کرد: علاوه‌بر فعالیت‌هایی که مرکز نوآوری انجام می‌دهد، به پلتفرمی نیاز است که همه بازیگران اصلی نوآوری و کل ابزار مورد نیاز برای تحقق اهداف در حوزه نوآوری در آن مدنظر قرار گیرند.

وی ادامه داد: بنابراین یک بخش از فعالیت‌های این مرکز ارتباط با دانشگاه‌ها و مراکز تحقیقاتی و حمایت از پایان‌نامه‌ها و طرح‌های پژوهشی است و مهمترین نکته، موضوع سرمایه‌گذاری است تا بتوانیم به‌طور عملی از ایده‌ها و طرح‌ها حمایت کنیم چراکه به قاعده در ارتباط با دانشگاه‌ها و مرکز نوآوری، سرمایه‌گذاری‌ها تا یک سطح مشخص و محدود قابل انجام است.

قائم‌مقام شرکت معدنی و صنعتی چادرملو تصریح کرد: به همین منظور، درراستای دنبال کردن اولویت‌ها و استراتژی‌ها شرکت چادرملو، ما در سال گذشته اقدام به گرفتن مصوبه هیأت مدیره شرکت جهت تاسیس صندوق سرمایه‌گذاری خطرپذیر (CVC) نوچاد کردیم که مراحل دریافت مجوز آن در حال انجام است. درواقع می‌توان گفت کل نیازی که شرکت چادرملو به نوآوری دارد در قالب پلتفرم نوچاد دیده شده است.

عسکری‌زاده درباره ضرورت حمایت از ایده‌‎ها خاطرنشان کرد: همانطور که هر کارخانه برای شروع فعالیت خود به ماده اولیه نیاز دارد و تولید بدون خوراک امکان‌پذیر نیست، ایده‌های فناورانه و نوآورانه و طرح‌های پژوهشی نیز، عامل مهمی در پیشبرد فعالیت‌ها و افزایش بهره‌وری شرکت محسوب می‌شود. به همین جهت شرکت‌کنندگان در رویداد این اطمینان را دارند که طرح‌ها دارای یک بازار تضمین‌شده هستند. به عبارت دیگر، خروجی برگزاری رویدادهای فناورانه، معرفی تیم‌های برتر و شناساندن آنها به سرمایه‌گذاران و به صاحبان نیاز ازجمله هلدینگ معدنی و صنعتی چادرملو است.


 

ثبت دیدگاه

شکیبا باشید ...